Часовниците Pebble с 50 долара по-евтини, вече действат и като фитнес тракери

Часовниците Pebble с 50 долара по-евтини, вече действат и като фитнес тракери
Умните часовници стават все повече и ако вече обмисляте да се сдобиете с такъв, Pebble ви дава основателна причина да изберете точни техните продукти. Компанията, която стана пример за успешно финансиране чрез платформата Kickstarter, обяви, че намалява цената на двата си часовника с 50 долара, което означава, че оригиналния модел вече струва 100 долара, а металната версия се продава за 200 долара.

Така устройствата ще добавят допълнителни плюсове към списъка с предимства пред конкурентите Android Wear и Apple Watch - освен ниската цена осигуряват по-дълга автономност, голямо портфолио от приложения, мултиплатформеност и дисплей с отлична видимост.

Другите новини около Pebble са свързани с нов софтуерен ъпдейт, който ще направи часовниците по-привлекателни за феновете на фитнеса. Обновяването активира възможността за ползването им като фитнес тракери ако са инсталирани съответните приложения. Следенето на физическата активност вече става във фонов режим, така че може да продължите да използвате други приложения.

Сред първите приложения, които се възползват от новата функционалност са Misfit, което предлага следене на активност и качество на съня; Jawbone с добавката UP за показване на дневната и седмичната активност и с опция за синхронизация с новото приложение UP за iOS (скоро и за Android); и Swim.com, чието приложение ще е от полза на занимаващите се с плуване, тъй като отчита изминато разстояние, скорост, време, ефикасност и т.н.

https://blog.getpebble.com/2014/09/30/growth-fitness-value/

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция