Актуална ли е и сега тази реклама на Galaxy S III?

Актуална ли е и сега тази реклама на Galaxy S III?

Спомняте ли си за тази реклама на Samsung Galaxy S III отпреди 7 години? Тя се шегуваше с хората, които чакаха с часове и дни пред магазин на Apple да закупят iPhone 5 и изтъкваше някои липсващи функции като споделяне през NFC и Wi-Fi Direct, както и закъснялото въвежданет на поддръжка за 4G.

С времето Samsung Galaxy S III стана един от най-продаваните телефони с Android. Компанията успя да продаде във всичките му вариации заедно със S3 Neo и S III Mini около 70 милиона бройки. Този рекорд беше подобрен само и единствено от наследника му Galaxy S4.

Моделът доби и огромна популярност преди 2 години, като стана ясно, че американският президент Доналд Тръмп го използва за личен телефон, въпреки че не е получавал обновления за сигурността от години.

Какво мислите за Galaxy S III и неговата реклама днес и смятате ли, че е все още актуална?

Препоръчани оферти

  • Имам колега, който все още го ползва, е, вече като втори. Точно 6 години и половина. Точно толкова минаха, когато го накарах да си го купи от известен онлайн магазин. Наскоро го обнови със S10+, но със старото куче не се разделя. Ето, колко са некачествени Самсунг! Друг приятел го бях накарал да си купи Galaxy Nexus - сега е в баща му и не е мръднал, работи си на пушка...
    Ванката
  • Имах SII, доколкото си спомням първият телефон с двуядрен процесор и super AMOLED дисплей. SIII-ката, обаче беше 5 класи над него. IV-ката, поне 2 над III-ката. Въобще, времето 2009-2014 беше период, в който се пишеше истинска история в мобилната индустрия. Дисплеи, резолюции, аудио, процесори, камери всяка поне х2 на предишното поколение, технологии за връзка, изчезване на хардуерните клавиатури и бутони и заменянето им с наистина работещи виртуални и не на последно място, сменяеми батерии, които ти позволяваха да си ползваш устройството поне 3+ години и съвсем лесно да го рестартираш/оправиш при нужда. Точно тогава и Samsung, от един от няколкото (многото) ставащи, се превърна в лидер, точно защото предлагаше най-доброто не само за парите си, а и като иновации, заедно с HTC, който обаче не успя да се възползва благоприятно. От V нагоре и Note IV, алчността и натрупаната инерция го превърнаха в нов Apple и planned obsolescence лидер. Несменяеми батерии, реклами колко хубаво било да е водоустойчив и запечатан, извити екрани, пластмасови/керамични гърбове да се чупи по-лесно и хиляди хитрости, само и само за повече продажби и приходи от ремонти. Накрая пак стана част от многото и позволи на смешки само преди 5 години, като Huawei, Xiaomi, Vivo и доста други с лекота да отнемат пазарен дял и да се подиграват с него. Като Mi Mix например. И много други...
    MEnergy