Дебют на Samsung Galaxy Grand 2

След добрия пазарен успех на Samsung Galaxy Grand беше въпрос на време корейската компания да предложи на потребителите и негов наследник. Без никаква изненада той носи името Galaxy Grand 2, но има подобрени хардуер, софтуер и дизайн, който заема елементи от Galaxy Note 3 - например заден панел с текстура на кожа, обточен от имитация на шев.

По отношение на техническите характеристики откриваме 5,25" дисплей с резолюция 1280х720 пиксела, четириядрен процесор с честота 1,2GHz и 1,5GB RAM. Основната камера е с резолюция 8МР, а освен нея има и 1,9MP предна камера. За файлове е осигурена 8GB вградена памет, която може да бъде увеличена с microSD карта, а батерията е с капацитет 2600mAh. Galaxy Grand 2 поддържа HSPA+ мрежи и може да работи с 2 SIM карти.

В софтуерно отношение откриваме Android 4.3 с интерфейс TouchWiz и допълнителни приложения на Samsung като S Translator, Story Album, S Travel, Sound & Shot, Group Play, Samsung Hub и Samsung Link. Устройството ще се предлага в бяло, черно и розово.

Препоръчани оферти