Decathlon пуска свой водоустойчив смартфон

Марката Quechua е добре позната на обичащите да прекарват повече време сред природата и тъй като е собственост на веригата магазини Decathlon, вече може да се намери свободно и в България. Надяваме се скоро да видим тук и първия смартфон на Quechua, който, верен на ценностите на бранда, е водо- и удароустойчив. Разработен в партньорство с Archos, той не се бои от удари, студ, вода, пясък, кал и т.н., което може да го направи предпочитан за всички с по-активен начин на живот. Устройството е сертифицирано по стандарта IP 54 и използва четириядрен процесор Qualcomm с честота 1,2 GHz и 1GB RAM.

Предлага 5" дисплей с резолюция 800 х 480 пиксела, поддържа 3G мрежи и има вградена памет от 4GB, която може да бъде увеличена чрез microSD карта. Останалите особености включват GPS приемник, висотомер и барометър и батерия с капацитет 3500 mAh. Платформата е Android 4.1. Quechua включва и свой софтуер за безжично управление на външна камера, а освен това ще предлага и приложения с информация за активности на открито. Крайната цена от смартфона е 230 евро.

http://www.QuechuaPhone.com
http://mobile-review.com/articles/2013/birulki-251.shtml#s2
  • Как пък разбра че самсунга е по-добър? Арчос правят таблети много преди самсунг. И качеството им е по-добро, както и цената..:)
    NIkolay Nuk