Dell разширява възможностите за работа с iPhone през компютъра

Dell разширява възможностите за работа с iPhone през компютъра

През 2018 Dell представи приложението Dell Mobile Connect, което позволява на потребителите с преносими компютри от компанията, да свържат мобилния си телефон и да извършват редица действия с него. Сред тях са опциите за отговаряне на обаждания и текстови съобщения, получаване на известия от приложения, работа с програми от смартфона (App mirroring) и др.

Тази година компанията разширява значително функционалността на програмата за iOS, като от пролетта вече ще е възможен безжичният трансфер на снимки и клипове от iPhone към компютър, което досега беше достъпно за моделите с Android. Собствениците на iPhone ще могат да се възползват и от функцията „App mirroring“. За целта потребителите трябва да разполагат с някой от поддържаните компютри на компанията и да инсталират приложението Dell Mobile Connect както на компютъра, така и на своя iPhone.

Приложението е съвместимо с лаптопи от сериите G, XPS, Inspiron, Vostro и Alienware, които са пуснати в продажба от началото 2018 насам, както и с бъдещите модели на компанията. Припомняме, че Microsoft също предлага подобна функционалност за Windows 10 чрез програмата Your Phone.

Източник: Dell