Въртящият се телевизор Samsung Sero ще се продава и извън Корея

Въртящият се телевизор Samsung Sero ще се продава и извън Корея

През пролетта на миналата година Samsung представи в родината си телевизор на име The Sero (вертикално на корейски). Устройството беше уникално с това, че позволяваше лесна промяна на ориентацията от хоризонтална във вертикална и обратното.

Това го прави подходящо за разглеждане на мобилно съдържание в нативно съотношение като социални мрежи, Snapchat, Instagram Stories и TikTok. Приемът на модела явно е бил добър, защото Samsung обяви, че възнамерява да го предложи и на няколко международни пазари, но засега не е ясно на кои.

Устройството е насочено към младите потребители (милениъли и Gen Z) и може да се свърже с телефона през NFC, за да покаже разнообразно съдържание от него като игри, видео, социални мрежи и т.н. Ако пък имате смартфон Galaxy, Sero ще се завърти автоматично според ориентацията на съдържанието.

Моделът може да се ползва и като обикновен телевизор, а сред характеристиките му откриваме 43" панел, 4.1 звукова система с мощност 60 вата и дистанционно с микрофон за гласовия асистент Bixby.

Източник: Samsung