Детайли за новата версия на Motorola Moto G, премиерата е на 17 май

Детайли за новата версия на Motorola Moto G, премиерата е на 17 май

Премиерата на следващите модели в серията Moto G на Motorola наближава. Преди няколко дни компанията, която е собственост на Lenovo обяви, че на 17 април ще организира свое събитие в Ню Делхи (Индия), на което със сигурност ще сподели всички детайли около очакваните Moto G4 и Moto G4 Plus. Скоро след това стартира и тийзър кампания, която цели да ни подготви за новите устройства и подсказва, че те ще предложат по-добра камера, подобрена сигурност, по-висока производителност, по-дълго време на автономна работа и т.н.

Вече видяхме как ще изглеждат двата смартфона, а основните разлики между двата ще са свързани с техническите им характеристики. Подробности за това се разкриват от индийския сайт Zauba, който показва детайли за внесените в страната компоненти за телефона, който носи кодово име Athene. Това подсказва, че телефона най-вероятно ще се сглобява в Индия. От Moto G4 Plus очакваме сензор за отпечатъци под дисплея, а освен това ще разполага и с повече памет – 3GB RAM и 32GB вградена памет вместо 2GB/16GB.

И двата телефона би трябвало да имат основна камера със система за лазерно фокусиране, но резолюцията й ще е различна – 13МР и 16МР. Предната камера в двата телефона най-вероятно ще е 5-мегапикселова, а освен това за пръв път в серията Moto G ще видим и NFC възможности. След малко повече от седмица ще знаем всички подробности за смартфоните, които ще са първите продукти на Motorola, разработени след придобиването от Lenovo. Надяваме се, че компанията ще подскаже нещо и за моделите от по-висок клас в серията Moto X, които най-вероятно ще видим през лятото.

Препоръчани оферти

  • StarTac 85, Motorola cd920, rokr e398, rokr e8. Сега са една жалка картина, останали само с името си...
    mr_j
  • Motorola първи сложиха четец за пръстови отпечатъци в Atrix-a още през 2011г. интересно е сега какво ще покажат и на каква цена.
    assen_l_s