Xiaomi Mi Max с 6,4” дисплей сe появи в TENAA

На 10 май очакваме интересни продуктови новини от китайската компания Xiaomiм свързани с фаблета Mi Max, новия интерфейс MIUI 8 и следващото издание на гривната Mi Band, но последното вече не е много сигурно. Броени дни преди събитието в сайта на китайския регулатор TENAA се появи информация за смартфона, която е съпроводена и от подробни негови снимки. Според детайлите устройството ще осигури 6,44” full HD дисплей и осемядрен чипсет Snapdragon 650 с честота 1,4GHz и графичен ускорител Adreno 510.

Най-вероятно компанията ще пусне фаблета в две конфигурации според паметта – с 2GB RAM и 16GB ROM и с 3GB RAM и 32GB ROM. Очакваме още камери с резолюция 16MP и 5MP, сензор за отпечатъци върху задния панел и батерия с капацитет 4000 mAh. Устройството ще работи с интерфейса MIUI 8, който е базиран на Android 6.0.1 и се говори, че цената му ще стартира от 1299 юана (175 евро).

Източник: Tech Updates

Финтех революцията е вече факт. Разбери как да сложиш целия си портфейл в смартфона.

 • Да, паметта (32гб) е малка, но ми харесва размера на дисплея.
  hddsoft
 • Чак пък да очакваме с нетърпение 2-3 гигабайта РАМ и 16-32 гигабайта РОМ през 2016 година, едва ли. Явно и те се заразиха от безкрайното бълване на смартфони с подобни характеристики.
  СтенлиРойс
 • И? Кое е забавното? Толкова струваха и недовършените флагмани на любимата ти марка. Защо тогава не се смя?
  muamamu1
 • Ако някой го очаква в Българя... сигурно ще го види на цена около или над 1000 лева (ако изобщо го пуснат да се продават тук). :D
  Wallker