Детайли за Samsung Galaxy Mega 5.8

Детайли за Samsung Galaxy Mega 5.8
След като миналата седмица споменахме новата серия устройства, за която се предполага, че Samsung ще я добави към портфолиото под името Galaxy Mega, тази седмица от SamMobile вече има потвърждение на техническите характеристики на един от телефоните. Galaxy Mega 5.8 носи кодовото име GT-I9152, ще е от висок клас и ще има 5,8" дисплей и qHD резолюция.

Основната камера на телефона ще е 8МР, а тази за видеоразговори - 2МР. Процесорът му ще е двуядрен с работна честота 1,4GHz в комбинация с 1GB RAM. Galaxy Mega 5.8 ще поддържа Bluetooth 4.0 и Wi-Fi и ще има A-GPS, което едва ли може да изненада някого, но все пак го споменаваме. Батерията му ще бъде с капацитет 2600 mAh, а размерите на телефона са 164 х 83,8 х 8,7 мм. Операционната система е Android Jelly Bean - 4.1.2 или 4.2.2 и интерфейс Nature UX.

 • И те яко са тръгнали надолу като HTC...5.8 инча дисплей, а батерията си остава колкото на Note 1.(no) Да не говорим за недопустимия гаф с различни процесори в един модел
  mkpetrov
 • Ми... някой му е добре един размер, на друг - друг... Не мисля че сравнението с "i пред всеки продукт" е релевантно... Важното е че има избор, не е ли така? :) Аз на това се радвам - че има избор.
  fintaraBG
 • http://www.engadget.com/2013/04/11/samsung-galaxy-mega-6-3-5-8/ 6.3? Whaaaat? :D
  desiivanova
 • A Samsung Galaxy Beam II ?!?:)
  versatile