Дисплеят на Samsung Galaxy S9 може да заеме още по-голяма част от предния панел

В последните седмици слуховете около Galaxy S9 зачестиха, а според последните спекулации новият флагман на Samsung може би ще бъде показан на публиката още през януари, което ще е рекордно ранна премиера за корейския гигант през последните години. В интернет дори се появиха рендери на корпуса на устройството, като естествено трябва да ги възприемаме с голяма доза съмнение. Според информация от източник на сайта SamMobile Galaxy S9 и Galaxy S9+ може да осигурят още по-голямо съотношение между площта на дисплея и корпуса, което вероятно ще достигне 90%.

Припомняме, че при актуалния флагман Galaxy S8 това съотношение е 84%. Новото съотношение ще бъде постигнато за сметка на още по-тънки рамки около екрана – тенденция, която набра сериозна скорост през настоящата година. Според информатора на SamMobile долната рамка на Galaxy S9 практически ще изчезне, а горната ще бъде допълнително изтънена. Естествено всичко това е все още в сферата на слуховете, но като се има предвид пазарният успех на iPhone X, може да сме сигурни, че Samsung ще направят и невъзможното, за да пуснат на пазара смартфон с дисплей, който заема още повече от предния панел.

Източник: SamMobile

 • Samsung да се запретне и да покрие и гърба на телефона с дисплей, че ми омръзна процент по процент да расте :)! Виж, с орео нещата не вървят - може би след нова година, а може и по късно...
  Alexander_97
 • Трябва да бъде с по-добри стерео говорители от Айфон.
  apolon25
 • Искаме стерео, иначе ужас :D
  Боби13
 • А ще има ли стерео говорители?!
  Вито