Днес Huawei ще гостува в "Офис на открито" на Telenor

Днес Huawei ще гостува в

Ако искате да научите повече за създаването на визуално съдържание само със смартфон, намирате се в София и сте свободни днес около 16 часа, можете да посетите посветената на тази тема лекция на Huawei в рамките на инициативата на Telenor "Офис на открито". Както вече писахме тя се провежда до 14 юни в столичния парк "Заимов" пред театър "София". Та днес от 16 часа китайската компания е домакин на уъркшоп, който ще опита да помогне на потребителите да се възползват по-добре от камерите на своите смартфони за създаване на съдържание за онлайн и офлайн каналите за съвременния бизнес.

В събитието, което е отворено и за всички феновена мобилната фотография и видеография, ще вземе участие популярният фотограф и посланик на Huawei P30 Димитър Караниколов, който ще даде практически съвети за ролята на светлината, ъгъла на снимане и композицията. Популярната певица и водеща Сантра, която е продуцент на първото българско телевизионно предаване, заснето изцяло със смартфон, ще сподели своя опит в създаването на риалити шоу с Huawei P30 Prо. Към тях ще се присъедини и Теодора Димитрова, която заснема и монтира видео съдържанието за Facebook и YouTube на Huawei България, като ползва Mate 20 Pro и P30 Pro.

Оферти на деня

 • Прилично снимат телефоните среден клас. Тук нещата нямат база за сравнение. Както казах няма кой да го бие на зум и нощен режим. Към днешна дата по камерата се отличават флагманите. Всичко друго им е почти идентично. За тва и Самсунг няколко месеца след като пуснаха S10 му дадоха и нощен режим подпомогнат от софтуера. Но само софтуер не става, трябва да ползват и нови сензори, а не такива от времето на S8, да не казвам S7...
  Вито
 • -
  npet
 • Нито един от изброените нямат, а скоро няма и да имат тоя зум който има п30 про. Нощния режим също.
  Вито
 • На майтап... Давай телефона с по-добра камера от тоя, пък ако ще и в Холивуд да са му обработвали снимките? Pixel 3/3XL, Galaxy S10+/S10 5G, iPhone XS Max... Хуавейчетата снимат добре, но не са най-добрите, а и прекаляват с рекламите! Даже подозирам, че и флагманите на Xiaomi, като Mi9 и Mi9T Pro, ще снимат по-добре. :D
  Ванката
 • На майтап... Давай телефона с по-добра камера от тоя, пък ако ще и в Холивуд да са му обработвали снимките?
  Вито
 • -
  npet
 • Абе П30 про в момента е най доброто като снимки при телефоните. Ако щат и с телескоп да са лъгали, тва не променя тоя факт. Да, видеото може да не е на най доброто ниво, но снимките нямат равни.
  Вито
 • Това си е норма в Китай и трудно се отучват. Като с батерии с уж огромен капацитет. Но постепенно става. На някои фирми вече може да се разчита.
  tzincbg
 • -
  npet