До края на ноември смартфони на изгодни цени от Мтел

До края на ноември смартфони на изгодни цени от Мтел
Мтел обяви, че до края на ноември всяка седмица ще предлага по един модел смартфон на по-изгодна цена. Според оператора цената му ще е с 50% по-ниска, но за да се възползват от нея, потребителите трябва да подпишат договор за план Mtel Surf&Talk или Мтел Моби с пакет за данни. Първото устройство в тази инициатива е Samsung Galaxy Y, който с Mtel Surf&Talk XL ще струва 0,75 лв. на месец или 19,95 лв. в брой. Мтел сподели и нещо интересно - притежателите на смартфон в мрежата на оператора използват средно около 200 MB мобилен интернет.

 • Във FB обявиха, че втория телефон ще бъде Lumia 610.
  asenna5
 • Не ти ли омръзна да пишеш тук всички те разбрахме, даже и твоят \"работодател\" се отрече от теб :D.
  sabin_zaimov
 • Офертата на Мтел си я бива - все пак смартфоните са на половин цена!
  Mary13
 • Та значи за пореден път се видя кой пише глупостите. ...Дечурлига ...
  asenna5
 • По принцип съм зает човек и нямам време да се \"втурвам\" към бизнес център при всяка невероярна оферта и за това чета сайта на оператора. Но щом казваш така да е. Но за предплащането на 5 месечни такси аз лично няма как да съглася с подобно нещо. Ако тарифния палн е 20 лв по 5 прави 100 лв. То целият телефон струва 160 - 180 лв без договори и т.н. Ако има овце да ги стрижат. Малко лирично отклонение: Закупих на моята съпруга Samsung Galaxy Y Pro Duos от Технополис цената при плащане в брой беше около 300 лв, взех го на изплащане към Unicredit за 5 месеца с оскъпяване към 15 - 20 лв изплатен и забравен. Като се замисля май това ме устройва повече като лизингова схема за закупуване на нов телефон.
  sabin_zaimov
 • [Quote]обадих се още на обяд като прочетох темата и питах и ми казаха, че нов клиент може да си вземе телефона на изплащане ако няма пропуски в здравните си вноски.[/Quote] Да, ама не са ти казали, че за офертите могат да кандидатсват хора само с 0-ва кръвна група, както и без заболявания в последните 12 месеца от наследствени болести и последните 6 месеца - предавани по полов път такива :D
  @PLAYLIFE
 • Асен е прав, обадих се още на обяд като прочетох темата и питах и ми казаха, че нов клиент може да си вземе телефона на изплащане ако няма пропуски в здравните си вноски. По подобен начин седят нещата и в Португалия, където имам роднини. В Испания пък искат трудов договор.
  Одисей
 • [Quote][B]Нов клиент на Мтел, без кредитна история, може да закупи телефон по промоционалните условия само след предплащане на ПЕТ месечни абонаментни такси на желаният тарифен план. За целта се прави проверка от служител за здравноосигурителния статус на клиента.[/B][/Quote] Не знам кой продължава да чете "глупостите" на Асен, но човека поне обяснява подробно неща, които лесно могат да се проверят с едно запитване до кой да е бизнес център или *88. И определено не всички условия се публикуват на сайтовете на кой да е оператор. Всъщност не се публикуват и 50% от офертите. И от десет кладенеца вода да донесеш няма да докажеш противното.
  asenna5
 • [Quote]Не знам някой продължава ли да чете глупостите на Асен изобщо.[/Quote] (yes)
  mensmen
 • [Quote]Нови клиенти на Мтел могат да се възползват от посочените цени в брой при сключване на двугодишен договор за посочения тарифен план и предплащане на пет месечни абонаментни такси.[/Quote] Това условие защо толкова много прилича на другото безумно такова от промо-то с тв/лаптопа/сони-то: [B]Нови клиенти, които не отговарят на това условие, могат да сключат двугодишен договор с нов абонамент за услугите в пакета - мобилен номер, фиксиран интернет и цифрова телевизия, след заплащане на депозит за избраното устройство като гаранция за изпълнение в размер на 400 лв.[/B] Уникални са, ама по наглост вече! В коя ЕВРОПЕЙСКА държава искат 5 месечни такси накуп или депозит от 200-400Евро, например? ОМГ! (woo)
  @PLAYLIFE
 • Не знам някой продължава ли да чете глупостите на Асен изобщо.
  Parmenion
 • [B]Нови клиенти на Мтел могат да се възползват от посочените цени в брой при сключване на двугодишен договор за посочения тарифен план и предплащане на пет месечни абонаментни такси. [/B] Нали не си го мислят сериозно, че като нов клиент бих се съгласил на това. :D [B]Офертата за лизинг е валидна за настоящи абонати, които са с Мтел от поне една година. [/B] Няма как да вземеш лизинг без да имаш история в оператора. Асене някакъв мазохизъм ли изпитваш като пишеш глупости. Пп. одебеленото съм го копирал от сайта на оператора.
  sabin_zaimov
 • [Quote]Хубаво е, че правят отстъпка, но не виждам логика защо правят такова намаление на телефон нисък клас и то с най-скъпия план. [/Quote] Тя отстъпката от 50% до колкото виждам е сложена на всички възможни цени, т.е дори и с 10лв пакет за дейта пак имаш 50% отстъпка и тел-а ти струва 4.95 на месец.
  trend®
 • Аз го наричам ...маркетинг. Реклама. Телефона със сигурност ще се продава и с по-ниски в ценово отношение тарифни планове и по-малки пакети за нет, но с малко по-висока цена. Просто по-традиция се обявява най-ниската възможна цена с най-високия тарифен план. Това е практика на всички оператори, това, че е обявена една цена с една тарифа не означава, че човек няма възможност да избира и други тарифни планове.
  asenna5
 • Да, и аз точно това мислех да попитам направо ми взе мислите през клавиатурата..:D С тези бюджетни устройства основния им таргет трябва да са точно хората с малки възможности, както казваш какъв е смисъла да си взема евтино устройство с най-високия план, като мога да взема Ноут2 или Айфон 5 на много по-ниска цена?(whistle)
  Ванката
 • Хубаво е, че правят отстъпка, но не виждам логика защо правят такова намаление на телефон нисък клас и то с най-скъпия план. Тези, които могат да си позволят по 54,90 лв. на месец, по-скоро ще се насочат към модели от по-висок клас, а не такива като посочения модел.
  Обективният
 • Да, но не важи за смартфони, а само за дейта карти. ....Което пък току що ме накара да се замисля за едно Galaxy S Duos с една войс и една дейта карта! Ха, не ми беше хрумвало, обикновено не мисля за двусимови телефони, които са по различни от ниския клас на Нокиа! ..
  asenna5
 • [Quote]не си представям да са се засилили да точат здраво със 64 кб/с, [/Quote] Аз разбрах едно нещо, което до някъде е изгодно за Мтел, че карат абонатите си да не разчитат на бавната скорост, а им предоставят възможността да си закупят допълнително бърз нет на минимална цена. Това е много хитър бизнес похват и е добре за самия оператор, но донякъде не е добре за клиентите им понеже това си е един вид "изнудване" да имаш винаги бърз нет или, ще си ползваш неизползваемия от 64кбпс! Не всички хора могат да отделят още 5-10лв за да имат винаги бърз нет през мобилното си устройство нали така? [Quote]се), че за пръв път оператор дава възможност на физически лица да пазаруват на изплащане без да са с история в мрежата и без лизинга да минава през каквато и да е кредитна компания или банка.[/Quote] @asenna5, лизингите при Глобул и Виваком не са ли собственни? Мисля, че просто Мтел сега откриват топлата вода..:D
  Ванката
 • Чудесна оферта за начален клас смартфон. Любопитно какви ще бъдат останалите модели, защото всяка седмица модела ще е различен ..- подочувам слух за Sony J, но не е потвърдено. Имам тонове договори за преподписване и бих заковал нещо весело. Нова карта бих взел само с декемврийските оферти, обаче. За мен хубавото на офертата е (освен намалената цена, разбира се), че за пръв път оператор дава възможност на физически лица да пазаруват на изплащане без да са с история в мрежата и без лизинга да минава през каквато и да е кредитна компания или банка.
  asenna5
 • Именно, а от както въведоха "новата" философия, виждаме все същите стари планове и всячески се опитват да отклоняват вниманието от тях с глупави (И скъпи) замазвания на очите. Ти думата \"средно\" знаеш ли какво означава и как се пресмята?! За да е средното 200МБ нали се сещаш колко хора ползват много, ама наистина много повече, за да компенсират тея дето имат смартфон, но не са чували за дейта... Нещо не си представям да са се засилили да точат здраво със 64 кб/с, след като даже голяма част от сайтовете не се зареждат при такава скорост.
  mkpetrov