Samsung се готви да промени напълно бранда си

Samsung се готви да промени напълно бранда си
Според информация от австралийския сайт Channel News, Samsung е в процес на тотална промяна на бранда си, която ще бъде представена официално в началото на следващата година по време на изложението CES 2013 в Лас Вегас. Според информацията работата е поверена на екипа, начело със Скот Бедбъри, който е бил въвлечен в различни проекти за Nike, а новият вид на логото на корейците е създаден с идеята за по-добро международно представяне, което да се конкурира с това на Apple. Бедбъри е работил и със Starbucks.

Сегашното лого на Samsung ще изчезне, а новите маркетингови инициативи ще заложат на отделни цветове, които са част от новия бранд. Рекламите ще се променят подобаващо и ще бъдат свързан повече с лайфстайл дейности, подобно на Nike.

http://www.channelnews.com.au/News/Business_News/J5F7E9J3

 • Хахаха ми те хората са казали че е забранено да се говори по телефона докато се кара има си хендсфрии,и при все това и аз съм попадал в кофти ситуация зад волана докато се опитвам да си извадя телефона от калъфчето :D:D
  fox_vt
 • [Quote]Какво да му пипат...правоъглъник с дипслей..новите телефони са мега скучни...нищо интерсно няма...един нормален телефон с клавиетура да иска човек и няма...с тия тъч скрий ще се пребие някой докато шофира..не може повикване да се прибеме,а какво остава да намериш номер в указателя да му се обадиш...[/Quote] Това е така, защото Епъл убиха дизайна. Имам предвид [u][B]Дизайна[/B][/u].
  asenna5
 • Какво да му пипат...правоъглъник с дипслей..новите телефони са мега скучни...нищо интерсно няма...един нормален телефон с клавиетура да иска човек и няма...с тия тъч скрий ще се пребие някой докато шофира..не може повикване да се прибеме,а какво остава да намериш номер в указателя да му се обадиш...
  [BG]Agent_Kowalski
 • Само да не вземат да счупят нещо работещо...
  fintaraBG
 • Да не видят нещо от Мтел! :DDDD
  angelovarna
 • Само не барайте дизайна на апаратите!
  aPhone
 • Това е техен много добър стратегически ход
  benx1111