Догодина може да видим Apple iPad с подобрен екран

Догодина може да видим Apple iPad с подобрен екран

През изминалите години доста често сме свидетели на слухове, свързани с новите технологии при дисплеите, които Apple може да използва в бъдещите си устройства. Така например знаем, че компанията проучва възможностите за въвеждане на mini-LED, micro-LED и OLED технологии.

Очаква се дори предстоящият наследник на 16-инчовия MacBook Pro да използва mini-LED екран. Междувременно Apple вече използва OLED панели в Apple Watch и в редица модели iPhone. Сега данни на DigiTimes сочат, че компанията възнамерява да приложи технологията и в продукти с по-големи екрани, включително iPad и MacBook.

Възможно е Apple да използва OLED панел в предстоящ таблет с диагонал на екрана 10.9 инча. Очаква се той да влезе в производство към края на годината и да бъде пуснат в продажба в началото на 2022. Вероятно е той да е част от серията iPad Pro. Apple обмисля използването на OLED екрани още в 12.9-инчов iPad Pro и 16-инчов MacBook Pro.

Източник: DigiTimes (изисква абонамент)

 • Нормално samsung продава повече таблети именно заради по добрия екран, Apple се сетиха късно, къде са тръгнали с тези морално стари и технически екрани, черното е сиво а цветове бледи Объркал си се нещо. Ето ти една статия и цифри.
  https://mobilebulgaria.com/news/rast-na-pazara-na-tableti-prez-2020

  Стари еркани, черно/сиво ... тежко е да си толкова пристрастен.
  npet
 • доста ми харесва, нямам търпение да го пуснат
  [size=4][url=http://agf10.brandbuilding.bg]рамки[/url],[url=http://awb10.brandbuilding.bg]полирпаста[/url],[url=http://agf11.brandbuilding.bg]покупка на картини[/url],[url=http://awb11.brandbuilding.bg]магнети марели[/url][/size]
  pllb
 • Дано когато направят iPad 12.9 по тази технология да има решение за шим-а. Това е устройството, което най-много ползвам и е важно да не мига. Сегашните модели нямат шим.
  Huaweimatexs
 • Нормално samsung продава повече таблети именно заради по добрия екран, Apple се сетиха късно, къде са тръгнали с тези морално стари и технически екрани, черното е сиво а цветове бледи
  dani1974