Допълнителната застраховка на OnePlus е налична във всички страни от ЕС

Допълнителната застраховка на OnePlus е налична във всички страни от ЕС

Флагманските смартфони продължават да поскъпват, ползваме ги много по-дълго, а това означава, че тяхната защита става все по-важен въпрос. Допълнителната застраховка е едно от решенията, които осигуряват повече сигурност за нашите инвестиции в скъпи телефони. OnePlus също има такова предложение за серията OnePlus 8 и то вече е налично във всички страни от ЕС, включително в България.

На практика сега при закупуването на телефон (OnePlus 8 или OnePlus 8 Pro) през сайта на компанията можете да добавите към него и план за допълнителна защита. Услугата се предлага от Allianz и има две опции. Едната покрива повреди върху дисплея или задния панел от удар или падане, а другата добавя към списъка и повреда от течности. Периодите на валидност са 12 и 24 месеца, но първата опция се предлага само за 12 месеца.

Цената на плановете зависи от устройството - за OnePlus 8 е съответно 59 и 69 евро, а при OnePlus 8 Pro струва 69 и 79 евро за 12 месеца. При срок от 24 месеца цената на втория план е 119 и 129 евро. Самоучастието при двата плана в случай на инцидент е съответно 30 и 50 евро. Ако вече сте купили някои от телефоните без такава гаранция, през oneplus.com можете да я добавите до 25 май.

Източник: OnePlus