DotMobi набира скорост

За кратко време новините около оптимизирания за разглеждане през мобилни устройства домейн DotMobi зачестиха, което е добър знак. Един от популярните напоследък сайтове Twitter обяви, че също пуска своя мобилна версия, достъпна на адрес m.twitter.com. Тя е пригодена за мобилни телефони и предоставя същата функционалност като основния сайт - водене на своеобразен онлайн дневник, който да споделите с приятели.
В друга новина по темата за мобилния Интернет сайтът на vivatel, за който писахме - www.vivatel.mobi, беше обявен за сайт на седмицата (10-17 май) от mTLD (MobileTop Level Domain Ltd) за своя дизайн и съвместимост с различни мобилни устройства. mTLD е създателят на специалния мобилен домейн.
В тази връзка искаме да ви припомним, че и Mobile Bulgaria стана един от малкото български сайтове със своя оптимизирана мобилна версия. В нея на адрес m.mobilebulgaria.com можете да намерите актуални технологични новини, оферти от борсата и Mobile Shop или в удобен вид да разгледате техническите характеристики на най-популярните модели мобилни телефони.

Финтех революцията е вече факт. Разбери как да сложиш целия си портфейл в смартфона.