Dungeon Defenders: First Wave е първата Unreal Engine игра за Android

Dungeon Defenders: First Wave е първата Unreal Engine игра за Android
Trendy Entertainment обявиха, че са готови с първата игра за Android, която използва Unreal Engine. Dungeon Defenders: First Wave е онлайн екшън RPG игра от типа tower defense и вече може да се закупи на цена от 2,99 долара, а скоро се очаква и излизането на ъпдейта Dungeon Defenders: Arena, който ще добави възможност за мултиплеър игра между потребителите на устройства с iOS и Android. В допълнение, по-късно през следващата година ще е възможна и съвместна игра между мобилни устройства и компютри, но това ще е достъпно само за смартфони и таблети с чипсета NVIDIA Tegra 2. Минималните изисквания на приложението включват 512 MB RAM, графичен ускорител с OpenGL ES 2.0, Android 2.2 и процесор с честота поне 800 MHz. Най-добре Dungeon Defenders: First Wave ще работи с всички Tegra 2 устройства (засега това е LG Optimus 2Х), а след това се споменават моделите от висок клас Nexus S, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy/Captivate и Samsung Galaxy S и тези от среден - T-Mobile G2, Motorola Droid X и Droid 2.

 • Ама ти ощели не си я пробвал? Защото тези две игри наистина не могат да се сравняват.
  keyone
 • Няма да е лошо ;) За жалост точно Infinity Blade визирах, когато казах, че Android игрите изостават с година зад тези на Apple..
  jamesjames
 • Е, какво, хвалиш ли ми се нещо? Да ти докарам ли Infinity Blade? :D
  keyone
 • Цялата игра е 700МВ, но днес ще ти я покажа как върви на Galaxy S (и върху SAMOLED). Не е лоша, игрите при Android вече изостават само с година от тези за iOS.
  jamesjames
 • След 2 минути ще я пробвам, нека да видим. Охо, играта започва с някакво уникално сваляне, дано ми стигне мястото! Шегуват се с мен! Ще има да свалям поне 2 часа!
  keyone
 • М-да, на 22" става. На 4" - не чак толкова. И всичките тези шарени иконки, плеснати върху мъничкият екран ... (no)
  A4i
 • Изглеждца ми претрупано с бутони на 21,5 инча FullHD, да не говодим за 4". Идеята, от друга страна, ми харесва много!
  keyone
 • Играта е зле.
  sartana