Два телефонни номера в една SIM карта от "ГлоБул"

Два телефонни номера в една SIM карта от
На специална пресконференция и в присъствието на Атанасиос Кацирубас, главен изпълнителен директор на "Космо България Мобайл" ЕАД, беше представена най-новата услуга на "ГлоБул" - Dual SIM. Благодарение на нея и с помощта на специалната SIM карта GloBul 2in1 потребителите могат да ползват два номера, без да се налага носенето на два телефона или смяната на две обикновени карти. Превключването на номерата става от телефонното меню и освен че двата номера могат да бъдат с различни тарифи (дори предплатена), при желание разговорите и съобщенията, получени от неактивната, могат да бъдат пренасочени към активната линия. Двата номера имат и отделни гласови пощенски кутии. Новата услуга е достъпна както за бъдещи, така и за настоящи клиенти на оператора.
http://globul.bg/bg/news.html?id=2061

 • Ще го сменят ми, иначе си бе заблуда. Трябва да се чете повече ;)
  Чо :)
 • Аз предлагам тази услуга от доста време. Лошото, поне за сега е, че не са активни и двете карти. Но дай боже скоро да стане и това. Алек, Глобул бяха сложили подвеждащото име Dual SIM и аз на свой ред реших, че става дума за 1 номер - 2 карти, услуга, която се предлага от някои чужди оператори. Те, обаче, имали предвид 1 карта - 2 линии, неграмотниците. После забелязах в сайта на Глобул, че вече услугата се казва Globul 2in1. Извинявам се за недоразумението. Тези две линии (номера) на една карта са нещо съвсем елементарно и не разбирам шумотевицата около тоя продукт. Успех!
  DefaultUser
 • ot globul tvardqt 4e i dvata nomera sa aktivni za vhodq6ti povikvaniq,no samo ot ediniqt nomer 6te moje6 da ima6 izhodq6ti povikvaniq;)
  Amilo™
 • Estestveno , 4e dvete karti trqbva da sa na globul.Moqt lider e M-tel, no... Bravo na Globul.
  tre_pacho
 • e ti se osra Neznae6t
  75TwinSpark
 • Аз предлагам тази услуга от доста време. Лошото, поне за сега е, че не са активни и двете карти. Но дай боже скоро да стане и това.
  1-GSM by АЛЕКГРУП
 • Браво на Глобул :) Разбраха най-сетне, че ще много полезна възможност особенно за бизнес клиентите им, а и "облекчение" за мрежата :)
  Чо :)