Две нови игри от SEGA за Nokia N-GageTM

Две нови игри от SEGA за Nokia N-GageTM
Nokia и SEGA® Corporation представиха две нови SEGA заглавия, които ще бъдат пуснати за модела N-Gage. Virtual Cop (TM) (виртуално ченге) е мултиплеърна игра, в която играчите са натоварени да унищожат зъл престъпен синдикат. Геймърите могат да се обединят в екип през Bluetooth и да преодоляват чрез стрелба различни нива, за да възстановят мира и реда.
В Alien Front можете да изпълнявате ролята на командир на танк, за да защитавате Земята от нападащи пришълци, или да поемете командването на футуристичен двукрак „пешеходец”, на четирикрак паякообразен „пешеходец” или на антигравитационен въздушен кораб. Alien Front има и „deathmatch” ниво за двама играчи, което се играе отново посредством Bluetooth, като е възможно да се обменя информацията за постигнатите резултати през N-Gage Arena.
„Чудесно е да се добавят две нови SEGA заглавия към постоянно нарастващия набор от N-Gage игри”, каза Паси Полонен, директор на отдел към Nokia. „Мултиплеърните характеристики на Virtua Cop и Alien Front ще предоставят на геймърите съвсем нов начин да се състезават един с друг, както и да сравняват статистиката си с целия свят през N-Gage Arena.”
„За нас е удоволствие да представим две допълнителни заглавия за N-Gage", каза Хидеки Окамура, старши изпълнителен директор и генерален мениджър на бизнес отдела за работа с потребителите на корпорация SEGA. „Под ключовата дума „Connection” SEGA ще продължи да представя заглавия за платформата N-Gage, увеличавайки мобилните характеристики и на игрите през Bluetooth. Ние спомагаме да се създаде нов вид стил в игрите.”
Virtua Cop и Alien Front ще се появят в N-Gage през пролетта на 2004.