Двусимовата версия на Apple iPhone Xs Max вече е налична в Mobile Bulgaria

Двусимовата версия на Apple iPhone Xs Max вече е налична в Mobile Bulgaria

С премиерата на новите модели iPhone Apple за първи път пусна и двусимови модели на своите смартфони, но още при анонса бе обявено, че те няма да се предлагат на всички пазари. Това е така, защото Apple е решила да използва технология плюс слот за стандартна nano SIM карта, а eSIM се поддържа от ограничен брой оператори. Специално за Китай е наличен вариант с възможност за работа с две стандартни nanoSIM карти и именно той вече е наличен в България и можете да бъде поръчан през онлайн платформата на Mobile Bulgaria тук.

 • Така си бяха представени още от самото начало. Само дето почти никой оператор засега не поддържа е-сим. Китайската е с две физически гнезда да.
  pretorianec
 • И какво те топлят двата имея, като пак трябва да мъкнеш два наЙфона - служебен и личен...
  PoceH_BS
 • iPhone Xs Max от Telenor показва IMEI номера за две SIM карти. Явно навсякъде се разпространява тази версия (eSIM + nanoSIM), а само в Китай е модел със слот за две физически nanoSIM карти.
  chilko
 • Моят е и с eSIM (МАЙ????, защото сигурно е само за американските пазари Verizon, T_mobile, Sprint & AT&T с тази карта???) ама какво от това, след като не се поддържа от нашите оператори? Иначе според мен си е същата работа, особено ако не вадиш картата през ден-два.
  chasovnik
 • [Quote]Вече не виждам смисъл да се ползват два или три оператора от един човек,всички планове позволяват да се разговаря неограничено в България. [/Quote] Когато имаш личен и служебен номер колко наЙфона мъкнеш с теб?!?! За любовницата е ясно - отделен нокия с фенерче. Ако ти си ползваш служенния за личен е отделен въпрос. Имам И такива колеги с наЙфони... :D:D:D
  PoceH_BS
 • Само нещо да поясня.. 1: Не се извършват трансакции с карти през сайта, така че можете да бъдете спокойни за данните си и няма как да ви откраднат дори и една стотинка ако дори в някакъв крайно рядък и нереален случай ви разберат адреса за доставка.. Ако искате да го платите с карта, праща се по Еконт и на Еконт се плаща с карта при доставка.. Идеята е да не се плаща с карта през този сайт е да се избегнат таксите на банките срещу което получавате по-добра цена 2: Има и безплатно решение, Lets Encrypt, наясно съм, работим по този въпрос и много скоро ще има решение.. Никой не се "скръндзи", въпросният сертификат дори и да се плати е около 150лв, не това е въпросът..
  mishobehar
 • MB не продава телефони - действителната сделка се извършва от търговеца, в случая citytel.
  chilko
 • Едно не мога да разбера - mobilebulgaria се опитват да продават неща въпреки, че нямат поддръжка на никакъв SSL. А citytel ползват безплатен такъв. Е кой би купил нещо за 3К от търговец, който се скръндзи за SSL????
  Kyky86
 • Вече не виждам смисъл да се ползват два или три оператора от един човек,всички планове позволяват да се разговаря неограничено в България.
  Диян
 • Твоя приятел е малоумник. Кой човек със поне малко мозък в главата ще си купи 2 еднакви телефона, защото имал 2 карти? Единия телефон е само за разговори и твоя приятел ако не искаше да парадира с това, че е изхвърлил 2К на вятъра, нямаше да го направи. Next...
  surr3a1
 • Така е: https://www.cnet.com/news/7-ways-the-iphone-x-copies-android-phones/
  tzincbg
 • Иновация е ,да изкараш един единствен телефон и всичко де що произвежда телефони да го копира ! Приетен ден !
  ilchev_n
 • Пречи им тва, че мой приятел, който ползва в момента две десетки с по 256 ГБ, ще ползва само един телефон... А сети се ква ще е загубата.
  Вито
 • Китайската версия поддържа 2 физически сим карти, никой не заблуждава никого.. интересно какво им пречеше да пуснат навсякъде този модел след като е ясно, че почти никой оператор не поддържа e-sim и едва ли имат планове за промяна..
  maxito2
 • [Quote]няма ифициална гаранция в Европа[/Quote] Поредната безмислица... Apple има 12 месеца международна гаранция, без значение откъде е купен апарата и в кой сервиз отивате за ремонт/подмяна. Малко ограмотяване дори да не помогне, то поне със сигурност не вреди .
  algor
 • Някой е внесъл Китайската версия която е двусимова и няма ифициална гаранция в Европа.Това е невероятна новина :D.
  STE1