Появиха се рендъри на Moto G7

В интернет се появиха компютърно генерирани рендъри на Moto G7, който се очаква да бъде представен от Motorola в началото на следващата година. Основната разлика с актуалните модели от G-серията е изрязаната част на дисплея, която при новия смартфон е оформена като водна капка. Актуалният Moto G6 все още е с класическия екран без изрязване и очевидно това ще се промени.

Аксесоари за:

Наличието на този детайл в Moto G7 подсказва, че почти сигурно ще го видим и в останалите модели на Motorola през 2019 година. Сред другите особености, които се забелязват в снимките, е и заден панел от извито стъкло по подобие на Moto X4 и Moto G6 Plus. Камерата логично е двойна и е допълнена с двойна LED светкавица. Наличен е и сензор за отпечатъци. Интересното е, че Moto G7 ще запази стандартния 3.5 мм жак, който се превръща във все по-голяма рядкост през последните години.

Според информацията размерите на устройството ще са 157 x 75.3 x 8 мм, но ефективната дебелина е зоната на камерата ще е 9.5 мм. Очакванията за хардуерните спецификации включват 6-инчов дисплей с FHD+ резолюция, осемядрен процесор, 4 GB RAM и 64 GB памет за приложения. Резолюцията на основната камера ще е 16+5 мегапиксела, а за селфита потребителите ще разполагат с 12-мегапикселов сензор.

Батерията вероятно ще е с капацитет 3500 mAh, което е сериозно увеличение спрямо тазгодишния G6, който предлага акумулатор с капацитет 3000 mAh. Според нова информация от Ивън Блас догодина портфолиото в G-серията ще бъде разширено до цели четири модела. Блас твърди, че освен стандартното издание ще видим още версии Play, Plus и Power.

Източник: MySmartPrice