Edifier TWS NB2 Pro са с футуристичен дизайн

Edifier TWS NB2 Pro са с футуристичен дизайн

Edifier представя два нови модела напълно безжични слушалки по време на CES с акцент върху качеството на звука и шумопотискането. Edifier TWS NB2 Pro имат интересен дизайн с нетипична форма на стеблата. Слушалките предлагат технология за активно шумопотискане и имат режим за пропускане на околен шум, като се използват микрофони за засилване на обкръжаващите звуци.

За връзка към съвместими устройства се разчита на технология Bluetooth 5.0, а конструкцията има сертификация IP54 за устойчивост. Според компанията с един заряд се постигат до седем часа музикален плейбек с активирано шумопотискане и до девет без тази функционалност. С включената в кейса за зареждане батерия се постигат още 23 часа автономност, като се поддържа и бързо зареждане. TWS NB2 Pro ще са налични от март с цена 99 долара.

Вторият модел е GM5, който е част от бранда Hecate и е насочен към геймърите, като тук интересната част от дизайна е в частично прозрачния кейс за зареждане. Благодарение на технологията aptX се постига ниска латентност, която е ключова при игрите и означава, че няма да има забавяне на сигнала.

Налични са още активно шумопотискане и сензори за близост, с които при сваляне на слушалките се спира плейбекът. С един заряд се постига издръжливост до осем часа, а в кейса има заряд за още четири зареждания. Тук са използвани 12-милиметрови говорители и технология Bluetooth 5.2. Освен това има възможност за превключване между режими за игра и слушане на музика. GM5 ще са налични от март с цена 79 долара.

Източник: Android Authority