Материали на Samsung потвърждават с какво ще се продават моделите Galaxy S21

Материали на Samsung потвърждават с какво ще се продават моделите Galaxy S21

Броени дни преди представянето на серията Galaxy S21 на 14 януари в интернет изтекоха промоционални материали на Samsung, които разкриват с какво ще се продават устройствата. Публикуваните от WinFuture изображения показват новите по-малки опаковки на Galaxy S21 Ultra и Galaxy S21+ и потвърждават, че телефоните няма да се предлагат със слушалки и зарядни устройства.

По този начин корейската компания ще последва примера на Apple, която също премахна аксесоарите от опаковките на моделите в серията iPhone 12. Изображенията разкриват, че новите телефони на Samsung ще бъдат комбинирани само с кратко ръководство, USB-C кабел и игла за изваждане на слота за карти. Очакваме и корейците да оправдаят това решение с грижата за околната среда и с факта, че повечето потребители вече разполагат с множество зарядни устройства.

Слушалките също ще излязат от търговския комплект, а Samsung е готова да предложи на потребителите няколко безжични модела. На 14 януари очакваме премиерата и на модела Galaxy Buds Pro, който ще предложи подобрено шумопотискане и водоустойчивост. В резултат на тези действия опаковките на телефоните ще намалят размерите си, което също ще помогне на Samsung да намали въглеродните емисии при транспортирането на устройствата.

Източник: WinFuture

 • Колко жалко! Преди Samsung слагаха в кутиите fast charge зарядно и слушалки на AKG. Интересно е Samsung как първо се присмиват на Apple а после правят същото.
  Asenikonomov
 • Да, следващата стъпка е да се махнат телефоните от кутиите, за да станат още по зелени... И последна стъпка - премахване и на кутиите.....
  hristonikolov
 • с боклуци както винаги
  kmr
 • На този етап, предпочитам да си купя зарядно на Anker и да го ползвам за следващите поколения телефони, вместо Apple, Samsung, Xiomi и кой знае още кого да ме цакат. Ако ще давам пари за зарядно, то няма шанс да е за същото това, което нарочно е извадено от кутията.
  TheGuardianOfKalibus
 • Очакваме и корейците да оправдаят това решение с грижата за околната среда и с факта, че повечето потребители вече разполагат с множество зарядни устройства. Интересно ми е как ще оправдаят подигравателните клипове и реклами към Епъл, които така тихомълком махнаха неотдавна.
  Не ги разбирам - знаеш, че можеш да последваш същия пример и въпреки това пускаш осмиващи клипове и ги махаш след това..
  Лицемерна работа..
  radko89
 • Ех как всички рязко станаха еко-пазители...
  tixo