Ето безплатните игри в PS Plus за януари

Точно по план Sony обяви и кои ще са безплатните игри, които ще зарадват абонатите на PlayStation Plus през януари. На практика става дума за 4 игри, защото едната е колекция от три любими на милиони геймъри заглавия - това са Uncharted: The Nathan Drake Collection и Goat Simulator. И двете нямат нужда от представяне, защото отдавна са се превърнали в класики, но ако сте ги пропуснали, сега имате шанс да им се насладите напълно безплатно.

Uncharted: The Nathan Drake Collection на легендарното студио Naughty Dog е оптимизирана за PS4 от Bluepoint Games и включва Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves и Uncharted 3: Drake’s Deception. Uncharted е сред най-любимите оригинални поредици за конзолите на Sony, която ви поставя в ролята на Нейтън Дрейк, докато кръстосва света, за да прави невероятни открития, търси древни съкровища и се бори с безскрупулни врагове.

Goat Simulator на свой ред ще ви повери управлението на коза, която ще можете да запращате с невероятна прецизност към всякакви обекти с основната цел да им нанесете възможно повече щети. Играта май няма нужда от допълнително представяне, но ви гарантираме, че е нещо, каквото досега не сте играли.

Uncharted: The Nathan Drake Collection и Goat Simulator ще могат да се изтеглят между 7 януари и 3 февруари. Това означава, че имате още няколко дни да свалите безплатните игри за декември - Titanfall 2 и Monster Energy Supercross – The Official Game. Те ще са достъпни до 6 януари.

Източник: PlayStation