Ясни са безплатните игри в PS Plus за декември

Ясни са безплатните игри в PS Plus за декември

Последният месец на годината започва след броени дни, което означава, че е време Sony да обяви безплатните игри, които ще получат абонатите на услугата PS Plus. Селекцията е малко изненадваща, защото имаше очаквания за празничния сезон компанията да предложи по-атрактивни заглавия, но явно феновете ще трябва да се задоволят с предложените Titanfall 2 и Monster Energy Supercross.

Titanfall 2 е динамичен шутър от първо лице на Respawn Entertainment, в който ще се изправите срещу враговете директно или като навигатор на механизирана бойна машина. Играта включва много добра кампания за един играч, но освен това има и експлозивен мултиплеър режим за онлайн забавления.

Monster Energy Supercross е официалната игра на АМА Суперкрос, което означава, че ще ви предложи селекция от лицензирани мотори, писти и състезатели. Ще можете да персонализирате мотори и състезатели и да се изправите срещу играчи от цял свят. Достъпна е и опция за създаване на писти и споделянето им с другите потребители.

Titanfall 2 и Monster Energy Supercross ще са налични от 3 декември до 6 януари, което означава, че имате още няколко дни да изтеглите безплатните игри за ноември - Nioh и Outlast 2.

Източник: PlayStation

Оферти на деня