Ето как да гледате премиерата на серията Huawei Mate 40 днес

Ето как да гледате премиерата на серията Huawei Mate 40 днес

След няколко часа Huawei ще представи новата серия Mate 40 и както обикновено премиерата ще може да се гледа онлайн, така че може да сте сред първите, които ще видят какво ни е подготвила компанията. Началото на предаването е в 15 часа и може да се проследи в YouTube. Страницата вече е онлайн, а за не пропуснете стрийма можете да зададете напомняне.

Преди броени дни видяхме как ще изглежда Mate 40 Pro и научихме много за неговите характеристики, но очакваме компанията да представи поне още два телефона в серията. Засега не знаем дали всички ще се появят в Европа, но се разбра, че поне Mate 40 Pro ще дойде насам. Вероятно ще видим и нови безжични слушалки.


Втора употреба с гаранция

  • Ревю : https://hi-tech.mail.ru/review/huawei-mate-40-pro-first-review/#a04
    Боби13
  • По-интересното е защо изобщо някой би искал д го гледа, хахаха! Китайски телефон, без поддръжка на Гугъл, без магазин, без нормален процесор, струващ $1200!!! Защо е въпросът?:))) Аз си купих китайски телефон за 5000 лева с нормален процесор и без подръжка на Гугъл. Купих го, защото ми хареса много повече от всички други телефони предлагани в момента на пазара. Mate 40 pro няма разкошния и недостъпен за нито един друг телефон 8 инчов дисплей, но и цента му е много по-ниска от на mate xs. В mate 40 pro се вгражда най-мощният към момента процесор сред андроид телефоните на пазара. Предполагам, че не това е най-важното, защото и в момента телефоните работят доста плавно, но при всички случаи е плюс. Камерата вероятно също ще е страхотна. Въобще доста добър телефон.
    Huaweimatexs
  • В Европа ще е с Kirin 9000 - през последните дни изтече достатъчно информация за това. Друг е въпроса какви количества ще има от телефона. Ще видим в такъв случай.
    Spikul
  • По-интересното е защо изобщо някой би искал д го гледа, хахаха! Китайски телефон, без поддръжка на Гугъл, без магазин, без нормален процесор, струващ $1200!!! Защо е въпросът?:))) Скривай се, че Huawei те търсят и ще те намерят :lol: :lol: :lol:
    Боби13
  • В Европа ще е с Kirin 9000 - през последните дни изтече достатъчно информация за това. Друг е въпроса какви количества ще има от телефона.
    chilko


  • Ще кацне :) След два часа ще стане ясно.
    Отдавна се знае, че количествата на този процесор са ограничени и тук ще се предлага с далеч по-слабия на Mediatek.
    А дали ще го споменат този факт официално?
    radko89


  • Ще кацне :) След два часа ще стане ясно.
    Отдавна се знае, че количествата на този процесор са ограничени и тук ще се предлага с далеч по-слабия на Mediatek.
    Spikul
  • без нормален процесор Е това не е особен аргумент. Kirin 9000 е 5nm чипсет и засега по такъв процес се прави само A14 Bionic. Догодина при Samsung и Qualcomm. Да не говорим, че е първия чипсет с графичен ускорител Mаli-G78, който пак ще е догодина при другите. С лекото уточнение, че този процесор няма да кацне у нас ;) Ще кацне :) След два часа ще стане ясно.
    chilko
  • без нормален процесор Е това не е особен аргумент. Kirin 9000 е 5nm чипсет и засега по такъв процес се прави само A14 Bionic. Догодина при Samsung и Qualcomm. Да не говорим, че е първия чипсет с графичен ускорител Mаli-G78, който пак ще е догодина при другите. С лекото уточнение, че този процесор няма да кацне у нас ;)
    Spikul
  • без нормален процесор Е това не е особен аргумент. Kirin 9000 е 5nm чипсет и засега по такъв процес се прави само A14 Bionic. Догодина при Samsung и Qualcomm. Да не говорим, че е първия чипсет с графичен ускорител Mаli-G78, който пак ще е догодина при другите.
    chilko
  • По-интересното е защо изобщо някой би искал д го гледа, хахаха! Китайски телефон, без поддръжка на Гугъл, без магазин, без нормален процесор, струващ $1200!!! Защо е въпросът?:)))
    strikercho