Ето как да проследите премиерата на OnePlus Nord днес

Ето как да проследите премиерата на OnePlus Nord днес

Днес OnePlus ще представи своята серия Nord, която ще съдържа устройства на по-достъпни цени спрямо другите смартфони на компанията. Както вече писахме, първото устройство в нея ще се появи и в България през следващите седмици и ще влезе в каталозите на един мобилен оператор и на една търговска верига.

Препоръчани оферти

Това сигурно ще събуди интереса на българските потребители, защото през годините продуктите на OnePlus успяха да спечелят фенове не само със своята цена, но и с комбинацията от качествен хардуер и оптимизиран софтуер. Довечера очакваме и първите напълно безжични слушалки на компанията. Ето как да проследите премиерата, която по иновативен начин ще се проведе с технологии за добавена реалност.

Събитието започва в 17 часа, но преди това трябва да се приготвите, като изтеглите необходимите приложения, за да го проследите в добавена реалност. Приложението OnePlus Nord AR е налично за Android (ето с кои телефони е съвместимо) и iOS, а след инсталиране трябва да го стартирате и да му дадете необходимите разрешения за ползване на камерата. Можете и да създадете свой аватар, но това не е задължително.

В 17 часа или малко по-рано, стартирайте приложението и последвайте показаните на екрана инструкции, за да се насладите на преживяването в добавена реалност. OnePlus  напомня да си осигурите добра връзка с интернет, за да може всичко да протече както трябва. Ще можете да проследите премиерата и по традиционен начин чрез стрийм в сайта на OnePlus.