Ето как да проследите премиерата на OnePlus Nord днес

Днес OnePlus ще представи своята серия Nord, която ще съдържа устройства на по-достъпни цени спрямо другите смартфони на компанията. Както вече писахме, първото устройство в нея ще се появи и в България през следващите седмици и ще влезе в каталозите на един мобилен оператор и на една търговска верига.

Препоръчани оферти

Това сигурно ще събуди интереса на българските потребители, защото през годините продуктите на OnePlus успяха да спечелят фенове не само със своята цена, но и с комбинацията от качествен хардуер и оптимизиран софтуер. Довечера очакваме и първите напълно безжични слушалки на компанията. Ето как да проследите премиерата, която по иновативен начин ще се проведе с технологии за добавена реалност.

Събитието започва в 17 часа, но преди това трябва да се приготвите, като изтеглите необходимите приложения, за да го проследите в добавена реалност. Приложението OnePlus Nord AR е налично за Android (ето с кои телефони е съвместимо) и iOS, а след инсталиране трябва да го стартирате и да му дадете необходимите разрешения за ползване на камерата. Можете и да създадете свой аватар, но това не е задължително.

В 17 часа или малко по-рано, стартирайте приложението и последвайте показаните на екрана инструкции, за да се насладите на преживяването в добавена реалност. OnePlus  напомня да си осигурите добра връзка с интернет, за да може всичко да протече както трябва. Ще можете да проследите премиерата и по традиционен начин чрез стрийм в сайта на OnePlus.