Ето как може да изглежда Nokia 1.3

Очаква се утре HMD Global да представи най-новите си телефони с марката Nokia, като сред тях ще е и Nokia 5.3, който видяхме съвсем наскоро в рекламен клип. Разбира се, компанията подготвя поне няколко устройства, включително и бюджетни такива.

Препоръчани оферти

Такъв ще е Nokia 1.3 (TA-1207), чиито рендъри бяха споделени от лийкъра Ивън Блас (@evleaks). В случая устройството е в черен цвят, като виждаме наличието на капковиден прорез в дисплея за селфи камерата. Страничните рамки около екрана са доста дебели.

Покритието на гърба изглежда ще е релефно, а там са видими единична основна камера, LED светкавица и отвор за високоговорител. Хардуерните бутони за управление на силата на звука са отдясно на конструкцията, а отляво има още един, който най-вероятно е предназначен за стартиране на Google Assistant. В горната част на корпуса е поставен 3.5 мм жак за слушалки.

Припомняме, че Nokia 1.3 премина през процеса по сертификация във FCC през януари. Тогава научихме, че той ще разполага с батерия с капацитет 2920 mAh и екран с диагонал 5.8 инча.

Източник: Twitter