Ето как може да изглежда следващият Apple Mac mini

Ето как може да изглежда следващият Apple Mac mini

Благодарение на лийкъра Джон Просър разполагаме с изображения, които показват как може да изглежда бъдещият Apple Mac mini. Благодарение на наличието на чипсет от следващо поколение, най-вероятно M1X, той ще е по-компактен от актуалните предложения на компанията.

По отношение на наличните портове може да видим 4 х USB 4.0/ Thunderbolt 3 Type-C, 2 x USB Type-A, LAN, HDMI и магнитен конектор за захранване. Възможно е конструкцията да включва горен панел от плексиглас. Това най-вероятно ще позволи въвеждането на двутонов цветови дизайн по подобие на новите iMac.

Очакваме Apple да представи новия Mac mini по време на предстоящата си конференция за разработчици, която започва на 7 юни.

 • Че тоя дизайн за последните 10г. си е все същия с мин. разлики- тоест "дизайн" напълно липсва, това и шимпанзе може да го нарисува като гледа старите модели.
  mstef
 • никак не е лош дизайнът
  [size=5][url=http://cft1.polezni-stranici.info]dolce gusto капсули[/url],[url=http://gia1.polezni-stranici.info]чанти[/url],[url=http://arm1.polezni-stranici.info]Очила[/url],[url=http://jar1.polezni-stranici.info]компютри[/url]
  [/size]
  pllb
 • Навремето базовата версия беше около 500 долара и като си вземеш допълнително 16 рам и ssd се превръщаше в здрава машинка за всякакви задачи. Това им беше супер предимство. За съжаление го премахнаха.
  npet
 • Всъщност да, то вече всичко е запоено и няма много смисъл от капака :(

  Навремето базовата версия беше около 500 долара и като си вземеш допълнително 16 рам и ssd се превръщаше в здрава машинка за всякакви задачи. Моето още не съм го чул да шуми, а 12 години работи кажи речи денонощно. Сега и с новите чипове си представям как летят.
  arakchiev
 • Имам Mac mini
  Доволен съм Към момента не мога да се оплача
  но това не е единствения компютър с който работя
  По принцип ми трябват различни системи по различен повод и не се ограничавам!
  andrianivanov
 • Много съм ги заглеждал, но винаги ме е спирала цената.
  Струва колкото МакБук Аър при сходни характеристики.
  Мисля, че си загубиха нишата - мак компютър за малко пари.
  npet
 • За какво ти е капак? Нито рам можеш да сложиш, нито диск. Единствено за обслужване на вентилатора ако се наложи.
  zlostorko
 • Фен съм на Мини-то, повече от 10 години го ползвам за домашен компютър и ми е време за ъпгрейд, но дано не всичко е като на тези картинки! Плексиглас и липса на капак за достъп до чарколяците вътре... не знам :?
  arakchiev