Ето как ще изглежда Nokia 2.4

Ето как ще изглежда Nokia 2.4

Тази седмица по време на IFA очакваме HMD Global да представи няколко нови смартфона, включително бюджетния Nokia 2.4 (Wolverine). Сега благодарение на изображения на устройството споделени от лийкъра Ивън Блас (@evleaks) виждаме, че той ще има дизайн доста близък до този на предшественика си, Nokia 2.3.

На гърба откриваме наличието на двойна камера, както и четец на отпечатъци, какъвто липсва от актуалния телефон. Междувременно от преминаването на устройството през процеса по сертификация във FCC видяхме още, че то ще има батерия с капацитет 4800mAh, като ще се поддържа зареждане при мощност до 10W.

Според слуховете двойната основна камера ще включва същите сензори, които откриваме в Nokia 2.3, а именно 13MP и 2MP за боке ефекти. Най-вероятно няма да има и промяна в поставената в прорез на екрана 5-мегапикселова селфи камера.

Nokia 2.4 обаче може да предложи малко по-голям дисплей с диагонал 6.5 инча спрямо използвания при Nokia 2.3 6.2-инчов екран. Сред останалите параметри се очакват чипсет MediaTek Helio P22, 2/3GB RAM и 16/32GB памет за файлове.

Източник: @evleaks (Patreon)