Ето как ще изглежда Samsung Galaxy Z Flip 5G в Mystic Bronze

Очакваме Samsung да представи 5G варианта на смартфона си със сгъваем екран Galaxy Z Flip 5G заедно със серията Galaxy Note20 и Galaxy Fold 2 през август. Междувременно дизайнът на модела беше разкрит частично от TENAA, а сега имаме още по-чист поглед към устройството.

Лийкърът Ивън Блас (@evleaks) споделя GIF изображение, от което виждаме устройството от всичките му страни. В случая моделът е в цвят Mystic Bronze, който изглежда има матово покритие.

Смартфонът предлага двойна основна камера и 1.05-инчов външен дисплей. Освен това са налични хардуерни бутони за управление на силата на звука, както и капацитивен четец на отпечатъци, разположени отдясно на конструкцията. В долната ѝ част са позиционирани отвори за микрофон и високоговорител, както и USB Type-C порт.

Основният екран е с AMOLED дисплей с диагонал 6.7 инча. Galaxy Z Flip 5G най-вероятно ще е базиран на чипсет Snapdragon 865+ с 5G модем и ще предложи 256GB памет за файлове. Селфи камерата може да е 10-мегапикселова, а основната ще включва 12MP сензор и 12MP с ултраширокоъгълен обектив.

Опциите за свързване изглежда ще са GPS, 5G (SA+NSA), LTE, 5G, двубандов Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC и USB 3.1 Type-C порт. Моделът може да предложи и батерия с капацитет 3300mAh и зареждане при 15W. Освен в цвят бронз, той ще е наличен и в черно и сиво.

Източник: Patreon (@evleaks)