Ето как ще се сменя батерията на LG G5

Ето как ще се сменя батерията на LG G5

По-рано тази година от корейското издание на CNET публикуваха информацията, че LG се кани да снабди G5 с метален корпус и с необичаен механизъм за замяна на батерията, който ще включва сваляне на долната част на корпуса и плъзване на батерията в отворения слот. Докато чакаме официалните детайли за телефона, които ще бъдат пуснати в неделя, китайски източници ни осигуриха изображение, което показва как ще става всичко. Оказва се, че долната част на корпуса наистина ще се сваля и в нея ще се фиксира батерията преди да бъде плъзната обратно в телефона. По този начин ще става и ползването на интерфейса за аксесоари Magic Slot и от известното досега разбрахме, че аксесоарите ще са снабдени със собствен панел, който ще заменя стандартния.

Източник: Anzhuo

 • [Quote]Аз приключих с тая марка още с модела G3 [/Quote] Аз пък започнах с Г4 и нямам намерение да свършвам, този модел се води един от най сполучливите за миналата година с най малко дефектни бройки на 1000 продадени, но ако има нещо ненаред си има гаранционни действия.
  geornnn
 • Дано са измислили добър захват, да не се разбрица след няколко отваряния.
  alphaleader
 • Вероятно най-добрия начин телефона да остане капсулован, но с относително лесен начин за подмяна на батерията без да се разлепва целия заден панел. Замисъла е сполучлив, но на практика не представлява нищо ново - по подобен начин бяха направени още преди 7-8 години Sony Ericsson K850 и Nokia N8.
  Gosheto08
 • Аз нямам проблеми с G4! ;) Това, че твойта свирка е развалена, не значи, че целият свят в с развалени свирки.
  Вито
 • Аз приключих с тая марка още с модела G3 1080 лева за пластмасов телефон с бъгъв софтуер и топлещ като печка , от тая топлина и дисплея пожълтя за винаги .А да не говорим за G4 и с неговите проблеми хардуерни.От всяко дърво сфирка не става така и е с LG .Китайските предложения са къде къде по от Европейските.
  turboie1
 • Добре е измислено, ще задоволи нуждите потребителите. Макар, че аз лично не намирам + в телефоните със сменяема батерия.
  Holon
 • Предполагам ще се сваля само панела и батерията ще остане вътре докато се сменят модулите.
  chilko