Ето какви изненади ни готви Google за 29 октомври

Ето какви изненади ни готви Google за 29 октомври
Малко повече от седмица преди 29 октомври, когато Google ни обеща изненади, свързани с Android, The Next Web публикува информация, описваща какво ни готви компанията. От нея разбираме, че тогава ще бъде представен и нов 10" таблет с кодово име Manta, който е бил разработен със Samsung. Особеното в него е резолюцията на дисплея от 2560 x 1600 пиксела, която осигурява пикселна гъстота по-висока от тази в iPad 3. Устройството вероятно ще се продава под името Nexus 10.

Както очакваме, на събитието ще бъдат представени смартфона LG Nexus 4 и нови версии на таблета Nexus 7. Едната ще е с 32GB вградена памет, а другата освен повече памет ще добави и 3G възможности за връзка. В софтуерно отношение в центъра на събитието ще бъде нова версия на Android с номер 4.2. Част от нея ще бъде инициатива за акцент върху съдържанието, която ще позволи на потребителите да получат достъп до Play Store през специален уиджет.

Oсвен това ще има нова опция за създаване на потребителски профили върху едно устройство - удобно за семейна или корпоративна употреба, тъй като всеки ще може да работи с отделни приложения, настройки и електронна поща. Сред другите подобрения е нова функция за панорамни снимки, която ще позволи заснемането и на хоризонтални панорами (подобно на iOS 6).

http://thenextweb.com/google/2012/10/21/revealed-everything-that-google-will-announce-at-its-android-event-on-october-29/

  • Ако и цената е изгодна и аз бих си взел един таблет;)
    Beчния
  • [Quote]Както очакваме, на събитието ще бъдат представени смартфона LG Nexus 4 и нови версии на таблета Nexus 7. Едната ще е с 32GB вградена памет, а другата освен повече памет ще добави и 3G възможности за връзка. В софтуерно отношение в центъра на събитието ще бъде нова версия на Android с номер 4.2. [/Quote] Ако това стане скоро веднага си вземам един напълно покрива нуждата ми от 3G в най-добрия андроид таблет от серията Nexus.
    Ванката