Продажбите на Nexus 7 с 32GB памет започват до края на месеца

Продажбите на Nexus 7 с 32GB памет започват до края на месеца
Ако вече обмисляте покупката на таблет Nexus 7, който от скоро вече е достъпен и в България, вероятно е добра идея да изчакате, тъй като за същата цена ще може да вземете версия с два пъти повече вградена памет или пък да платите около 100 лева по-евтино за варианта с 16GB памет. Вече се появи информация за съществуването на версия с 32GB памет, а данни от източник на The Verge я потвърждават и подкрепят с касова бележка за покупката на такова устройство от магазин от щатската верига Staples.

Цената му е 249 долара за колкото в момента се продава и версията с 16GB памет, а според информацията официалните продажби ще започнат на 29 октомври - тогава е насрочено и събитието на Google, на което очакваме премиерата на смартфона LG Nexus 4. Заедно с представянето на новата версия ще бъде намалена и цената на тази с 16GB памет до 199 долара, а варианта с 8GB ще бъде спрян от продажба. В момента Nexus 7 16GB се продава в Европа за 250 евро и предполагаме, че и тук цената му ще бъде редуцирана до 200 евро, а модела с 32GB памет ще заеме неговото място.

http://www.theverge.com/2012/10/19/3528014/nexus-7-32gb-available-staples

  • ха добре, че го видях това днес е седмият ден от когато си купих 16ГБ Нексус 7, направих рекламация ще чакам да паднат цените :)
    vorman
  • Ми зашото да си продадат 8 гб версии, който вече са били произведени. То иначе кой ще ги купи? Освен мен:D, сега като паднат 8-чките и ще си взема един, макар и вече да съм си купувал таблет, на който кой знае какво приложение не намерих.
    rumbo
  • И аз така. Само не знам защо им отне толкова време да пуснат версия с 32 gigs.
    fintaraBG