Ето какви са цените на HTC 8X и HTC 8S в Европа

Ето какви са цените на HTC 8X и HTC 8S в Европа
Английският сайт Expansys вече започна да приема предварителни поръчки за двата нови модела на HTC с Windows Phone 8. Според информацията на сайта доставките на 8X ще започнат на 2 ноември, а 8S ще стигне до клиентите на 15 ноември. По-любопитната част обаче са цените на двата телефона. HTC 8X се предлага за 400 английски лири (492 евро), а 8S струва към момента 240 лири (295 евро). И в двата случая става дума за некодирани телефони без операторска субсидия. Любопитно е, че в САЩ отново Expansys продава HTC 8X за 630 долара, а 8S се оферира на 350 долара.

http://www.expansys.com/htc-store/

Аксесоари за:
  • В случая с WP8, Nokia притежава софтуер. Нали дори Microsoft интегрира тяхната база данни от карти в Bing Maps. Освен Nokia Maps има и приложения като Nokia Transport, Music и пр.
    Wishmak3r
  • Какво точно притежава Nokia според тебе в един WP телефон? Всичко е собственост на M$. Едни и същи телефони се поръчват на ишлеме при голям производител от типа на Compal или Foxconn, а след това се дават на множество търговци ( в случая HTC, Samsung, Huawei). Те си лепят марката отгоре и продават под свое име. (beer)
    A4i
  • Всички производители ще се опитат по някакъв начин да подбият моделите на Nokia, било то с цени, с доп. аксесоари, с ексклузивни приложения или др.
    Wishmak3r