Ето какво показва тестът на DXOMARK за камерата на OnePlus 7T Pro

OnePlus залага на сериозни подобрения по отношение на камерите в последните си модели, секция която в миналото до някаква степен оставаше леко пренебрегната. OnePlus 7 Pro например предложи редица популярни типове обективи, което го направи подходящ за снимане в разнообразни условия.

Аксесоари за:

Сега благодарение на най-новия тест на DXOMARK добиваме представа за представянето на едно от последните предложения на компанията - 7T Pro. Той разполага със същите хардуер и софтуер по отношение на основната си камера, които откриваме при 7 Pro. Със своите 114 точки (122 точки при снимки и 96 за видео), устройството се нарежда непосредствено след Samsung Galaxy S10 и Huawei P30 Pro.

Сред плюсовете при заснемане на изображения се отчитат точна експозиция и широк динамичен обхват, както и постигането на ярки и приятни за окото цветове. Детайлите в снимките са добри, което е в сила и при средна степен на зуум. Като минуси са посочени шум в почти всички ситуации, прекалено топъл баланс на бялото и т.н.

При снимане на видео DXO отчитат точна експозиция, бърз автофокус, приятни цветове и запазване на детайлите. От друга страна моделът има ограничен динамичен обхват, видим е шум при движещи се обекти и др.

Източник: DXOMARK

  • Ей хора, спрете с това DXOmark, излагате се. Тази система отдавна е компрометирана и съответно, никой не се опира на нейните "резултати". Там е който плати - той печели. Не сме 2005-та, а 2020-та. Напълно подкрепям мнението по-горе 👍, но явно на техноблогерите и техносайтовете им харесва една и съща дъвка 🙄.
    Kuzmanow
  • Ей хора, спрете с това DXOmark, излагате се. Тази система отдавна е компрометирана и съответно, никой не се опира на нейните "резултати". Там е който плати - той печели. Не сме 2005-та, а 2020-та.
    strikercho