Ето какво показва тестът на DXOMARK за камерата на OnePlus 7T Pro

Ето какво показва тестът на DXOMARK за камерата на OnePlus 7T Pro

OnePlus залага на сериозни подобрения по отношение на камерите в последните си модели, секция която в миналото до някаква степен оставаше леко пренебрегната. OnePlus 7 Pro например предложи редица популярни типове обективи, което го направи подходящ за снимане в разнообразни условия.

Защо 5G мрежата на А1 стана 5G ULTRA

Защо 5G мрежата на А1 стана 5G ULTRA

Сега благодарение на най-новия тест на DXOMARK добиваме представа за представянето на едно от последните предложения на компанията - 7T Pro. Той разполага със същите хардуер и софтуер по отношение на основната си камера, които откриваме при 7 Pro. Със своите 114 точки (122 точки при снимки и 96 за видео), устройството се нарежда непосредствено след Samsung Galaxy S10 и Huawei P30 Pro.

Сред плюсовете при заснемане на изображения се отчитат точна експозиция и широк динамичен обхват, както и постигането на ярки и приятни за окото цветове. Детайлите в снимките са добри, което е в сила и при средна степен на зуум. Като минуси са посочени шум в почти всички ситуации, прекалено топъл баланс на бялото и т.н.

При снимане на видео DXO отчитат точна експозиция, бърз автофокус, приятни цветове и запазване на детайлите. От друга страна моделът има ограничен динамичен обхват, видим е шум при движещи се обекти и др.

Източник: DXOMARK

Препоръчани оферти

  • Ей хора, спрете с това DXOmark, излагате се. Тази система отдавна е компрометирана и съответно, никой не се опира на нейните "резултати". Там е който плати - той печели. Не сме 2005-та, а 2020-та. Напълно подкрепям мнението по-горе 👍, но явно на техноблогерите и техносайтовете им харесва една и съща дъвка 🙄.
    Kuzmanow
  • Ей хора, спрете с това DXOmark, излагате се. Тази система отдавна е компрометирана и съответно, никой не се опира на нейните "резултати". Там е който плати - той печели. Не сме 2005-та, а 2020-та.
    strikercho