До края на годината ни очакват няколко сгъваеми смартфона

До края на годината ни очакват няколко сгъваеми смартфона

Очакваме до края на тази година да се появят редица нови смартфони със сгъваеми екрани. Благодарение на информация от веригата за доставки на компоненти научаваме, че Samsung, Google, Xiaomi и vivo ще анонсират такива устройства. Сред тях ще е и вторият такъв телефон на Xiaomi, който може да е с името Mi MIX Fold2.

Новите телефони на Nokia са за всеки джоб и издържат повече

Новите телефони на Nokia са за всеки джоб и издържат повече

Той се очаква през последното тримесечие, като основният му екран ще е от Samsung, а външният от Visionox. Възможно е панелът на Samsung да е с честота на опресняване до 120 херца.

Интересно е да отбележим още, че бъдещият Samsung Galaxy Fold3 най-вероятно ще е първият в света смартфон със сгъваем смартфон и вградена под екрана селфи камера. Той ще използва собствена технология на Samsung.

Що се отнася до предложенията на останалите производители, Google ще използва 7.6-инчов екран, който се сгъва навътре. Възможно е моделът на американците да се появи още през октомври. Бъдещият сгъваем телефон на vivo ще има 8-инчов екран от Samsung и външен от BOE.

Премиерата на нов сгъваем смартфон от Oppo изглежда е отложена за 2022, а предстои и да видим какви са бъдещите планове на Huawei в тази насока.

Източник: ITHome

 • Не сме велики като Вас ! Докоснах един и... ме хвана ток :lol: :lol: :lol:
  Боби13
 • Темата е за сгъваеми смартфони. Нормално е да коментират хора, които ползват такива и съответно знаят предимствата и недостатъците им. Смешни са коментарите на хора за продукти, които дори не са докосвали, а да не говорим за ползвали.
  Huaweimatexs
 • :D
  Huaweimatexs
 • Това сигурно за 453567633-ти път го казваш. Само, че мен не може да ме впечатли анемичната яркост от 400 нита, ако ще и 100 инчов да е. Пък 4000 mA батерия едва ли ти кара повече от 2 часа. Избягвам да се изкарвам категорично за телефони, които не съм ползвал. Не ме интересува теб какво ще те впечатли. За телефона на детето ми пише това: “DisplayMate казва, че iPhone 12 Pro Max има най-добрия дисплей за смартфон, който някога е бил тестван”, но това не значи, че ще се прежаля отново да ползвам телефон с малък екран. За хлапета обаче телефоните с по-малки дисплеи и съответно по-достъпни цени са добра опция. Старата песен на нов глас. Нас пък тук във форума не ни интересува, че избиваш комплекси на тема пари и размери
  Spikul
 • Старата песен на нов глас. Нас пък тук във форума не ни итресува, че избиваш комплекси на тема пари и размери.
  Spikul
 • Това сигурно за 453567633-ти път го казваш. Само, че мен не може да ме впечатли анемичната яркост от 400 нита, ако ще и 100 инчов да е. Пък 4000 mA батерия едва ли ти кара повече от 2 часа. Избягвам да се изкарвам категорично за телефони, които не съм ползвал. Не ме интересува теб какво ще те впечатли. За телефона на детето ми пише това: “DisplayMate казва, че iPhone 12 Pro Max има най-добрия дисплей за смартфон, който някога е бил тестван”, но това не значи, че ще се прежаля отново да ползвам телефон с малък екран. За хлапетата обаче телефоните с по-малки дисплеи и съответно по-достъпни цени са добра опция.
  Huaweimatexs
 • Тези телефони са еднодневки , който иска да си плаща за да им става бета тестер никой не може да го спре да си дава парите. :lol:
  STE1
 • Луд умора няма :) :) :)
  Боби13
 • Това сигурно за 453567633-ти път го казваш. Само, че мен не може да ме впечатли анемичната яркост от 400 нита, ако ще и 100 инчов да е. Пък 4000 mA батерия едва ли ти кара повече от 2 часа.
  Spikul
 • От мои познати знам ,никой не е пожелал да си купи такъв телефон ако вече е ползвал подобен ,всчки ги продадоха след 3 месеца ползване .Не практични ,гаден пластмасов дисплей ,дебели ,камерата не е топ а по слаба от върховите модели ,няма защита от прах и вода и дисплея се пука при ниски температури, зимата в северна америка примерно За първи път от мнооого време ще изкарам втора година с един телефон. Толкова много ми харесва да ползвам смартфон с 8 инчов екран и никакви прорези, и дупки по него.
  Huaweimatexs
 • Мен изобщо не ме притеснява това, след като дисплея ще става за стилус и ще има IP65 сертификат. Притеснява ме неадекватното поведение да пуснеш телефон за 2000 евро и да му шибнеш сензор на 10 години и анемична батерия за 7,6 инча дисплей.
  Да ме прощават, но това е несериозно! Не, че не могат да сложат големия сензор от предната година или голямата батерия от най-ниските си класове, просто го удрят на печалбарство, което супер ме дразни. Ама щял да бъде със скрита селфи камера за първи път - голям праз!
  Spikul
 • Аз се бях навил за новия Фолд, на който уж дисплея е по-здрав и има някаква защита IP 65. Обаче камерата и батерията са пълна подигравка. Сега загледах и новия айфон, ама тези продължават да слагат смешен 12 МР сензор. Ако не беше спешно до есента да дам едната Ултра на родителите ми, хич нямаше да купувам като гледам какви тъпотии предлагат. Сега се чудя какво да си взема август или септември и абсолютно нищо не ме грабва. Вярно е, че напредват с всяка година фолдовете, но вземеш ли сега още го чувствам сякаш го играеш опитното зайче.
  Въпреки това една колежка си взе z flip и вече 3-4 месеца го търкаля без ядове и си изглежда супер.
  radko89
 • Аз се бях навил за новия Фолд, на който уж дисплея е по-здрав и има някаква защита IP 65. Обаче камерата и батерията са пълна подигравка. Сега загледах и новия айфон, ама тези продължават да слагат смешен 12 МР сензор. Ако не беше спешно до есента да дам едната Ултра на родителите ми, хич нямаше да купувам като гледам какви тъпотии предлагат. Сега се чудя какво да си взема август или септември и абсолютно нищо не ме грабва.
  Spikul
 • От мои познати знам ,никой не е пожелал да си купи такъв телефон ако вече е ползвал подобен ,всчки ги продадоха след 3 месеца ползване .Не практични ,гаден пластмасов дисплей ,дебели ,камерата не е топ а по слаба от върховите модели ,няма защита от прах и вода и дисплея се пука при ниски температури, зимата в северна америка примерно
  dani1974