Най-добрите приложения и игри в Google Play през 2019

Най-добрите приложения и игри в Google Play през 2019

С наближаването на края на годината идва и времето за различните годишни класации. По традиция и Google публикува списъците с най-доброто съдържание в Play Store през 2019. Тук се включват приложения, игри, филми, сериали и книги. Част от това съдържание не е налично у нас, а разбира се то варира в зависимост от страната, в която е достъпно.

През миналия месец в Щатите се проведе и анкета за награда на потребителите - при приложенията победител е „Glitch Video Effects“, а при игрите – „Call of Duty: Mobile“. В другите две категории – филм и книга, наградите отидоха съответно за “Avengers: Endgame“ и „Scary Stories to Tell in the Dark“.

На глобално ниво най добрите пет приложения са „Ablo“, “ActionDash”, “Appy Weather”, “Big Bang AR” и „Boosted”. Най-добрите игри са „MU ORIGIN2”, “Art Inc. - Trendy Business Clicker”, “Harry Potter: Wizards Unite”, “Call of Duty: Mobile” и „Angry Birds Dream Blast“. В някои раздели има и подкатегории за различни типове приложения и игри. Класациите за филми, сериали и книги варират според държавата и не са достъпни от територията на България.

Източник: Google

Оферти на деня