Ето кои телефони на HTC ще получат Android 4.1

Ето кои телефони на HTC ще получат Android 4.1
В Twitter се появи неофициална информация за следващите смартфони на HTC, които ще получат ъпдейт до Android 4.1. Тя идва от руския хакер Football4PDA, който е уважавано име във форумите на XDA Developers и често осигурява предварителен достъп до софтуер за устройствата на HTC и информация за ъпдейтите, така че предполагаме, че информацията е достоверна.

Засега са споделени само кодовите имена на устройствата без повече данни за времевия диапазон, в който ще се появят ъпдейтите. Това са: HTC One X+ с LTE (Evitare, той се продава с Android 4.1), HTC One XL (Evita), HTC Droid Incredible 4G LTE (Fireball), HTC EVO 4G LTE (Jewel), HTC One SV (K2), HTC One VX (Totem C2), HTC One S (Ville), HTC One S C2 (Ville C2) и HTC J (Valente).

  • Те май всички имат тази практика, но от HTC са най-зле. За това се ориентирам към Нексусите вече.(yes)
    Ванката
  • HTC са как да кажа... пълни мизерници. Имам Sensation и имам чувството, че нас JB няма да ни огрее. И друг път съм писал за малоумщината им един техен модел да спре да получава по-висока версия на Android няма и една година след появата на модела. Е при Sensation ако не дойде JB то ще излезне, че последната по-нова версия на Android съм получил точно 10 месеца след премиерата на телефона и след това пия студена вода. Добре, че са XDA, но просто с такава политика няма да ги бъде нещастниците от HTC.
    nmnikolov