LG Optimus G2 ще има 5.5" 1080p дисплей, твърди слух

LG Optimus G2 ще има 5.5
В началото на месеца се появиха първите слухове за характеристиките на LG Optimus G2, макар че продажбите на LG Optimus G все още не са започнали. От корейското издание Asiae идва нова порция детайли за вероятните характеристики на смартфона. Според информацията устройството ще има 5,5" дисплей с резолюция 1920 x 1080 пиксела, което на пръв поглед ще изправи Optimus G2 срещу Samsung Galaxy Note II, а не Galaxy S IV. Изданието твърди, че премиерата ще бъде през първата половина на годината.

Според предишните слухове G2 ще е снабден с четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4 Prime, подобрена камера, LTE възможности и вероятно Android Key Lime Pie (може би версия 5.0).

http://kr.news.yahoo.com/service/news/shellview.htm?linkid=476&articleid=20121210101500175f3&newssetid=5

  • Забелязвам,че се оформи не много приятна тенденция производителите на по-специално Андроид устройства да се изсилват в хардуерната част :| Не се получава завършен продукт с увеличаването на техническите характеристики и разминаванията с ъпдейтите.Мен вече не ме трогват новите модели.Парите ми са малко,парите са ми ценни,така че искам по-доброто,но и за по-дълго време.
    motofen2
  • И тия полудяха по телевизорите!
    omax