Ето най-популярните телефони в Mobile Bulgaria през миналата година

Отминалата 2017 година бе изпълнена с изключителни мобилни устройства, които съвсем логично предизвикаха и широк потребителски отзвук. Докато чакаме мобилния конгрес в Барселона, където ще видим първите знакови модели за 2018-а, решихме да проверим как са преминали последните 12 месеца според предпочитанията на нашите читатели. Ето кои модели от каталога в сайта са фокусирали в най-голяма степен вашия интерес през миналата година.

По разглеждания
1. Samsung Galaxy S8
2. iPhone 7
3. Nokia 6
4. Samsung Galaxy S7
5. Huawei P10
6. iPhone 6
7. Huawei P10 lite
8. iPhone SE
9. Samsung Galaxy A5 (2017)
10. Samsung Galaxy S7 Edge

По продажби в Mobile Shop
1. Xiaomi Redmi 4X
2. Xiaomi Redmi Note 4X
3. Samsung Galaxy J1 Mini (2016)
4. Nokia ‎3310 (2017)
5. Samsung Galaxy A5 (2017)
6. Nokia ‎3310 (2017) Dual SIM
7. Galaxy J5 Duos (2016)
‎8. Nokia 105 (2017)
9. iPhone SE
10. Huawei P10 lite

По обяви в борсата
1. iPhone 5
2. iPhone 7
3. iPhone 6
4. iPhone SE
5. iPhone 6s
6. iPhone 4
7. iPhone 4s
8. Samsung Galaxy S7 edge  
9. iPhone 7 Plus
10. iPhone 5s

 • По-скоро е защото де брикват след една година и стават неизползваеми - ""Понеже батерията е отслабнала"" :D:D:D
  rasho_belchev
 • Ти що не вземеш да си гледаш работата, а?
  Wallker
 • Няма да разбере , нема смъсъл !
  ilchev_n
 • [Quote]Wallker: Питам понеже ми е любопитно каква е причината хората да си продават айфоните.[/Quote] [B]Най-честата причина е, че излиза нов модел и е станало време да сменят стария да речем 2 - 3 годишен телефон.[/B] Другата причина iOS 11 работи само на 64 битови устройства, т.е. от 5S нататък, а в борсата както виждаш има iPhone 4, 4S, 5, които вече са "зарязани" по-конкретно 4 с iOS7, а 4S с iOS9 и 5 с iOS 10, но за твое сведение да кажа, че на последните два това не им пречи да си работят, но просто са минали доста години след поддръжката и е съвсем нормално след 4 - 5 - 6 години няма как до безкрайност да се обновяват. Надявам се, че разбра причината :P
  centur
 • Интересни класации, като сложа настрани самсунг и нокиа, впечатление ми правят интересните андроидни "хуясивей" и "аксиоми", чудно ми е как някоя "дърворола/лениво" не се е класирала :D За iOS като за Steve-то - на гнило :P
  Former n1
 • Най-много се продават, защото най-много се купуват. Най-лесно се продават после с малка загуба след година - година и половина. Това единствената марка, на която цената пада трудно! Освен Самсунг, няма друга марка под андроид, която да задържа висока цената на своите продукти и след година употреба.
  Ванката
 • За да не се раждат такива философи като теб :D Шегата настрана, по това какво количество телефони от определена марка се продават в борсата може да се съди кои са били и най-използваните телефони. И се продават не защото не стават, просто излиза нещо по-добро и хората си го взимат и продават старото. Аз за последните 2 години примерно съм купил и продал след това 6 телефона и то не защото не съм бил доволен от тях, а защото ми е слабост винаги да съм с топ ъф дъ топ модела. Скачам от марка на марка, от една операционна система на друга. Това ми доставя удоволствие.
  iWolff
 • И защо фирмите влагат кинти в айфони , вместо да стимулират раждаемостта ! Просто питам и отговор не искам ! :(
  kan4oto72
 • А така не е ли малко нечестна класацията?
  Wallker
 • Ами познай от три пъти. Жокер фирмени договори.
  A4i