Ето при кого от гласувалите в Mobile Best Awards 2013 отиват подаръците ни

Ето при кого от гласувалите в Mobile Best Awards 2013 отиват подаръците ни
Преди дни обявихме финалното подреждане в различните категории на последното издание на традиционната ни класация Mobile Best Awards и ви обещахме, че предстои не по-малко очаквано събитие - изтеглянето на имената на тези от гласувалите, които ще получат страхотни подаръци.

Това, че са специални, е ясно, тъй като сред тях са две от най-интересните джаджи за миналата година. Става дума за Samsung Galaxy Note 3, който зае първо място в категорията за най-добър фаблет, и Nexus 7 (2013), на който не достигна малко и остана на трета позиция в категорията за таблети.

И така, томболата определи Samsung Galaxy Note 3 да зарадва потребител, който е регистрирал участието си с името kolionikolov. Nexus 7 (2013) ще отиде при vivaman, а с уикенд за двама в хотел Florimont Hotel & Casino & Spa в Банско ще се поглези grandvizitor.

От MobileBulgaria ще се свържем с печелившите на оставените координати за връзка, за да уговорим детайлите по получаването на подаръците.


Втора употреба с гаранция

  • И ето, че покрай всичко успях да понатрупам няколко коментара.. :D:D:D
    grandvizitor
  • Радвам се, че минахме в малко по-спокоен дух. Да така е и аз не вярвах, че съм спечелил точно защото не съм играл с цел да печеля награда, както писах по-долу, просто късмет. Факт е обаче, че някой е оставил нещата на късмета, което му прави чест.
    grandvizitor
  • Аз нищо не казвам против теб. Странно ми е, че в 99% от случейте се получава така. Току някой влезе в САМО анкетата. Драсне ЕДНО мнение. И хоп: КЪСМЕТА ГО ДОСТИГНЕ:D ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ!!!
    geleto_
  • Сам каза да проверя в гугъл. Направих го и казах какво има на първа страница. За хората е странно как човек, който не е написал един коментар за 10 години да печели. Не съм играл в игрите на сайта никога, така че няма за какво да хейтвам. Ползвай си подаръка със здраве. Игнорвай каквото искаш, изобщо не ми пука. Ще следя каквото и както искам, бъди спокоен.
    Вито
  • Честито, със здраве да си ползваш наградата!!!:)
    Ванката
  • Ей, аман от хейтъри!!! Айде влез във vwclub.bg, от там мини през bmwpower-bg.net и стига толко да не се измориш, че като гледам бързо ти свършват силите. Айде ти ми кажи според тебе каква ти е идеята? Аз съм шефа на компанията или счетоводителката на сайта? Е за такива като тебе не коментирам, защото се изпълвяам с гняв и се превръщам в гаден хейтър, а такива коментари като твойте плуват навсякаде. За това игнор на тебе и твоите съмишленици, смятам, че ви отделих предостатъчно внимание! А ти не спирай да следиш мненията тук и се радвай като срещнеш и други съратници!(no)
    grandvizitor
  • Колко? Първа страница в гугъл изкарва няколко сайта за игри, ибей, снимка.бг и андроид форума, в който имаш един коментар. Едва ли някой казва, че не си реален. ;)
    Вито
  • Между другото за geleto_ и всички, които си мислят, че лично моя профил не е реален или е създаден с някаква про форма цел, най-лесно може да влезе в google и да напише grandvizitor и да види в колко други форуми и сайтове съм регистриран и кога и колко съм коментирал. До всички хейтъри: Не се ядосвайте и вие ще спечелите другият път!:D За останалите хора ще си направя труда да споделя, че в анкетата участвах единствено за да гласувам за моя телефон - Note 3 и ни най-малко съм очаквал да спечеля нещо, просто е така за вота. Един ден случайно влизайки в сайта на заглавната страница ми излезе Mobile Best Awards 2013 и исках да си погъделичкам самочувствието като видя каква поредна награда е отнесъл Note 3 :D, то пък се оказа анкета и така и така бях влязъл реших да го подкрепя. Аз като повечето от вас гледам с едно око на подобни томболи и не очаквам да спечеля нещо, но явно има и коректни организатори така, че ще се радвам ако съм успял да накарам някой да повярва в хубавите неща в живота и особено в нашата страна.:)
    grandvizitor
  • geleto_, в общите условия при регистрацията не пишеше, че който се регистрира задължително трябва да пише коментари и тъй като до сега не е имало нищо, което да е привлякло вниманието ми, за да коментирам не съм го правил, но такива мнения като твоите как човек да ги подмине..:D
    grandvizitor
  • И всяка година , ние си пишем: те си печелят и на никой от зайнтересуваните не им пука. Ама здраве да е ТАКОВА НИ Е ВСИЧКО;)
    geleto_
  • То май,всяка година става така.Все\"девствени\"акаунти печелят:D
    ne4o
  • Няма да поставям честността на избирането на победителите или нещо друго, понеже не е моя работа, а и в България има презумция за невинност. Тоест, всеки е невинен до доказване на противното. Искам просто да споделя, колко смешно ми беше навремето като гледах телевизия и като видя някое предаване в което се теглят разни номера, имена или други подобни. Излиза водещия и казва: \"И сега с помощта на компютър на напълно случаен принцип ще изтеглим името на печелившия...\" :D :D :D Че то в компютрите няма абсолютно нищо случайно, дори всички функции, методи и класове, които вършат това генерират \"псевдослучайни числа\". Да не говорим колко е лесно да се манипулира всичко друго свързано с компютърните програми :D Както и да е. На печелившите честито. Да си ползват наградите със здраве, а за всички останали (като мен) остава да се зарадваме сами с някое устройство, че явно няма да ни падне от небето :D
    stefanicio
  • Честито!!! Само ако можеш да ми кажеш: Как си се въздържал 10 години да нямаш нито едно мнение???
    geleto_
  • Аз със сигурност съм регистриран, при това доста преди да възникне идеята за тази класация :D Изключително щастлив съм за спечелената награда и очаквам с нетърпение да си я получа. Поздрави на всички и голямо благодаря екипа на mobilebulgaria.com! (yes)
    grandvizitor
  • Двама от печелившите поне да ги бяха регистрирали,а от третия това [B] Общо 1 резултат за vivaman: ОтговорRe: 10 години с ръка върху пулса на технологиите Автор: vivaman Дата: 22.12.2013 12:20 :)Най-вече честита годишнина,много успехи и все така в помощ на търсещите познания в дебрите на мобилните технологии.Весели празници на всички!!!(yes)[/B]:D
    konsta66