Европейската премиера на Honor 20 Pro може да се забави

Европейската премиера на Honor 20 Pro може да се забави

На 21 май се състоя глобалната премиера на Honor 20 Pro, който ни впечатли с възможностите на своята камера и с достъпната си цена. Продажбите на устройството в Европа трябваше да започнат в началото на юли, но според нова информация това може и да не се случи, защото устройството все още не е получило необходимия сертификат на Android и не може да включи услугите на Google.

Това разкрива френският сайт 01net, който е бил информиран от Honor. Ограничението не важи за Honor 20, който има всичко необходимо, за да се появи на пазара. В момента китайската компания проучва възможностите за действие, но пазарната премиера на смартфона ще бъде отложена. Има обаче надежда, че това ще се промени заради отсрочката на санкциите от 90 дни, която дадоха американските власти.

В тази връзка събитието на Honor на 21 май в Лондон беше помрачено от новините за американските санкции. Във въздуха витаеше напрежение и несигурност, а освен това в последния момент бяха отменени всички планирани интервюта на медиите с представители на Honor. Не бяха раздадени и тестови бройки от Honor 20 Pro, което подсказа, че може би не всичко е изчистено около планираната юлска премиера на модела.

Източник: WinFuture

Оферти на деня

  • Китайците забавят, но не забравят.
    tzincbg