Европейската премиера на Honor 9 ще е на 27 юни

Европейската премиера на Honor 9 ще е на 27 юни

По-рано този месец Huawei представи новия Honor 9 в родината си и междувременно започна продажбите му, но по всичко личи, че няма да се наложи да чакаме дълго за появата му в Европа. Китайската компания започна да публикува в Twitter информация, че подготвя европейското представяне на нов модел в серията Honor на 27 юни в Берлин, и по всичко личи, че тогава ще видим именно Honor 9. Събитието ще може да се гледа в интернет.

Препоръчани оферти

Засега не знаем как ще се различава тукашната версия от тази за Китай, но вероятно става дума за различна конфигурация на паметта –  в Китай са налични версии с 4GB/6GB RAM и 64GB/128GB вградена памет и няма да се изненадаме, ако тук видим само първата. Иначе устройството продължава традицията да е почти пълен аналог на флагмана в серията Р и затова подобно на Р10 осигурява 5,15” дисплей с резолюция 1080p, който покрива цветовия диапазон DCI-P3 и чипсет Kirin 960.

Приликата продължава и при камерите – основната е двойна и комбинира сензори с резолюция 12MP и 20MP, а сред възможностите й са 2х приближение с минимална загуба в качеството, портретен режим и възможност за прилагане на боке ефект. Камерата за селфита е 8-мегапикселова. Прави впечатление, че сензорът за отпечатъци е преместен под дисплея, а задният панел на устройството отново е стъклен. Подобно на P10 добавената батерия е с капацитет 3200mAh.

  • Еми викни някой да ти го лъсне като хората, сигурно е ръждясал. ;)
    muamamu1