Евтиният HTC Desire 200 първо в каталога на GLOBUL

Евтиният HTC Desire 200 първо в каталога на GLOBUL
Бюджетният смартфон HTC Desire 200, който беше представен в средата на юни, а наскоро го видяхме в серия от реални снимки, ще се появи първо в предложенията на GLOBUL, обяви операторът. Устройството ще се предлага в черен и бял цвят на цена, започваща от 4 лв. на месец с абонаментна програма GLOBUL Web & Talk с месечна такса 49.99 лв., но със сигурност ще има и предложения с други планове.

Устройството работи с процесор Qualcomm Snapdragon S1 с честота 1 GHz и предлага операционна система Android 4.0 с интерфейс HTC Sense. На разположение са 3,5" сензорен екран, 5МР камера с автофокус и възможност за едновременно заснемане на видео и снимки, технология Beats Audio за подобряване качеството на звука, Wi-Fi, Bluetooth и 4 GB вградена памет с възможност за разширение чрез microSD карта.

  • Това е България ако не знаеш - страната на мобилните картели. Тук операторите още си мислят че думата "безплатно" е древно китайско проклятие и се прилага само при будалкането на клиента("безплатни минути","безплатно фенерче с телефон") ) да подпише нов договор за по-лесно захапване на въдичката.
    AVKansazov
  • Този телефон трябва да е безплатен за 2-те големи такси примерно 26лв и 50лв и за 4 лв ако е със най малките Web & Talk И определено трябва да ти подарят напълно безплатно 2 броя ако подпишеш 2 годишен договор за 99лв :D
    AntonV70
  • Престанете да слагате абонаментния план в цената!Тая сим-карта само за украса ли я държите в телефоните и да и плащате таксата само? И не виждам как някой ще подпише на 50лв. без да му трябва само за да вземе телефона за 4лв на месец. Ама като почнете с тия сметки - такса + вноските за телефона(истинската цена) = цената на телефона... еее много скъп не струва! Като че ли не използвате минутите и мобилния интернет които вървят с абонамента.
    AVKansazov