Facebook тества публично тъмния режим за мобилното си приложение

Facebook тества публично тъмния режим за мобилното си приложение

Вече измина доста време, откакто Facebook пусна тъмни теми за някои от най-популярните си услуги, Instagram, WhatsApp, Messenger и Facebook Lite. Освен това с новия дизайн на уеб версията на Facebook и там има такава опция.

Именно заради това е доста озадачаващо, че подобна опция липсва в мобилното приложение на социалната мрежа. Индикации, че се работи върху тъмен режим за него, се появиха още преди година, но изглежда компанията е все по-близо до премиерата му.

За това научаваме от Джейн Уонг, която е получила потвърждение от компанията, че тъмната тема за мобилното приложение Facebook вече е в процес на публичен тест. Това означава, че избрани потребители ще получат достъп до новата опция, докато останалите ще трябва да изчакат да завършат тестовете.

  • дам, време е вече...какво толкова му тестват
    [size=10][url=http://fdc5.brandbuilding.bg]перваз за ламинат[/url],[url=http://smc5.brandbuilding.bg]move out cleaning london[/url],[url=http://frc5.brandbuilding.bg]рекламни табели[/url],[url=http://elb32.brandbuilding.bg]ясен гюзелев[/url][/size]
    pllb
  • От година го тестват, хайде вече да го пускат.
    Fenche1