Firefox 12 вече е достъпен за изтегляне

Firefox 12 вече е достъпен за изтегляне
Поредната нова версия на браузъра Firefox вече е готова за крайните потребители и носи номер 12. Сред най-големите промени в нея е премахването на едно от потвържденията при инсталация на нова версия, което показва User Account Control - не е голяма работа, но поне премахва един от поводите за досада. Пълният списък с промени в приложението, които не са чак толкова много, можете да намерите на страницата на Mozilla заедно с връзки, от които да изтеглите новата версия на Firefox.

 • [Quote]Друго, което са копирали е,че вече браузера се обновява на заден план, без да пита потребителя,което си беше запазена марка на Chrome[/Quote] Това се настройва. Не виждам нищо лошо в копирането, стига нещата, които се вкарват да са полезни :) Мен лично ме дразни номерирането на версиите (no) От друго не се оплаквам. Свикнал да отварям по много табове накуп и мисля, че FF се справя по-добре с това от Chrome конкретно. Мисля, че има значително подобрение в работата при последните две версии и вече го предпочитам пред Chrome, на който бях известно време (много ме издразни, че махнаха опцията за показване на табовете отстрани (no) )
  emosc [Vivacom]
 • Лисугера имаше доста дълъг лош период, но откак почнаха да сменят версиите като чорапи (между другото, вече сме 13-та версия :D) нещата се пооправиха. Е... без мисленето и лакомото ползване на RAM. IE 9 за момент като че ли беше най-сигурния и съвместим браузър, но в последно време след като навърти повечко часове започва да се дрогира - Flash видеото започва да плейва в режим слайдшоу, а чат-пат за някои сайтове табът, в който са отворени става безсмъртен - няма спиране и затваряне. Chrome като че ли се държи най-стабилно и леко, но пък държи рекорд по брой несъвместими сайтове, в които нещо не върви като хората. Най-често javascript.
  Sage
 • За мен лично "Огин-Лисицата" е много бъгав браузер, мисли като отваря, понякога крашва, понякога мисли докато отваря и [B]забравя[/B]. От Хром съм доволен, както и от Операта, бързо ми работи Сафарито на Айпада също готин браузер.
  Ванката
 • Абе чувателесе бе хора как може да сравнявате скапания от няколко години съществуващия Chrome със FireFox само той и Explorer са първите съществуващи брозъри от пускането на интернет из целия свят и след години започнаха да излизат всякакви недоносчета като Chrome и казвате че fox краде от Chrome неставайте смешни и досега firfox е на първо място по потребление из целия свят погледнете класацията и ако имате сайт вижте кои използват най много по света и щесе оверите че FireFox E НАЙ ДОБРИЯТ (beer)(yes)
  djicehart
 • Копират директно от Chrome. Те почнаха да пускат така версий, и Firefox да не останат по назад. Преди пускаха доста рядко нови версии, сега видяха че Chrome пуска през два-три месеца и хайде и те. Друго, което са копирали е,че вече браузера се обновява на заден план, без да пита потребителя,което си беше запазена марка на Chrome. Въобще копирането е доста на мода :D Усетиха напрежение, видяха че Chrome им изяжда пазарен дял и ги измества от второто място в браузер класацията и си мислят, че като копират нещо от него, ще се задържат на повърхноста.
  milen888
 • Щото хората недоволстваха, че версията 3.6 стоя година и нещо. Пък и кво ти пука каква е версията)
  fintaraBG