Forza Motorsport 6: Apex за Windows 10 идва на 5 май

Forza Motorsport 6: Apex за Windows 10 идва на 5 май

В началото на март писахме, че Microsoft се кани да пусне в Windows Store безплатна игра от серията Forza и това ще стане още през следващата седмица. На 5 май в магазина ще започне разпространението на бета версия на Forza Motorsport 6: Apex, която е олекотена free-to-play версия на познатата от конзолата Xbox One рейсинг игра. Приложението, което ще ползва DirectX 12, е насочено към играчите, които не са запознати с франчайза и ще им предложи 63 автомобила, които ще могат да се карат на 20 писти в 6 локации.

Ще бъде наличен кариерен режим с 12 събития, а освен това играчите ще могат да сравнят постиженията си с тези на приятелите си. Microsoft възнамерява да поддържа играта чрез опция за закупуване на допълнително съдържание, но потребителите могат да играят и без да харчат от парите си. Тъй като става дума за бета версия на играта допълнителна функционалност ще бъде добавена на по-късен етап. Ако смятате да пробвате приложението проверете дали компютърната ви система покрива техническите изисквания.

Източник: Xbox

  • Вече е в магазина - 18,8GB.
    chilko
  • Дам, и аз я чакам тази игра. Дано да не е някакво недоразумение, като NFS world... пълно с хакери, и изведнъж да спрат сървърите, в които си вложил няколко стотака за ъпгрейд на колите...
    Wallker