Фотофилтрите на Twitter ще са готови до Коледа

Фотофилтрите на Twitter ще са готови до Коледа
Още в началото на миналия месец стана дума, че в Twitter по всяка вероятност подготвят собствени фотофилтри, с които на практика директно ще започнат да се конкурират с приложението Instagram. Според информация от неофициални източници, от компанията в момента се стремят да пуснат готова новата функционалност в официалните мобилни приложения на Twitter преди края на годината, като дори в момента текат финални тестове.

Предположенията са дори, че снимките, които председателят на борда на директорите на Twitter Джак Дорси публикува напоследък, са направени точно с новото приложение за iPhone. Подобни кадри се появиха и в акаунтите на други служители на Twitter, като са публикувани от приложенията за iPhone и за Android.

За момента от компанията не са коментирали информацията, но не е изключено да се окаже истина в светлината на охладените отношения между Twitter и Instagram през последните дни. За да насочи потребителите към разглеждане на снимките в наскоро стартиралите уеб профили, Instagram спря възможността за показване на споделените кадри в потока на Twitter.

http://allthingsd.com/20121208/twitter-aims-to-release-photo-filters-in-time-for-the-holidays/