Футболен хит е сред безплатните заглавия в PlayStation Plus за юли

Футболен хит е сред безплатните заглавия в PlayStation Plus за юли

Sony обяви безплатните игри за юли, които ще са достъпни за абонатите на PlayStation Plus, а едната от тях със сигурност ще зарадва феновете на футбола. Става дума за чудесния футболен симулатор на Konami Pro Evolution Soccer 2019, който макар и да е лишен от някои от топ отборите и първенствата, налични в серията FIFA на EA Sports, успява да предложи качествен геймплей, който е любим на милиони играчи.

Все пак PES 2019 включва голяма селекция от лицензирани първенства и любими футболисти, така че можете да се потопите във футболните вълнения в собствения си дом. Играта поддържа локален мултиплеър с до 4 играча, а освен това има и онлайн възможности, за да покажете уменията си пред света.

Втората безплатна игра е Horizon Chase Turbo - аркадна рейсинг забава от бразилския разработчик Aquiris Game Studio. Първоначално приложението беше пуснато под името Horizon Chase - World Tour за мобилни устройства през 2015 година, а през миналата я направи достъпна за Nintendo Switch, PS4, Windows и Xbox One.

Играта ще зарадва всички, които изпитват носталгия по 90-те и аркадните рейсинг игри от тази ера. Вдъхновена от заглавия като Out Run, Top Gear и Rush Horizon Chase Turbo улавя есенцията на 16-битовата ера и я пренася в новата ера с освежена графика, надъхващ саундтрак и класически мултиплеър на разделен екран. Приложението може да се играе самостоятелно или с приятели.

Pro Evolution Soccer 2019 и Horizon Chase Turbo ще могат да се изтеглят безплатно от 2 юли до 5 август. Междувременно имате още няколко дни да изтеглите актуалните игри в PlayStation Plus - Borderlands: The Handsome Collection и Sonic Mania.

Източник: PlayStation

Оферти на деня